Legea atracției nu se referă doar la ceea ce gândești. Care este cheia să atragem în viața noastră tot ceea ce ne dorim

Sunt o mulțime de oameni care vorbesc despre faptul că poți să manifești orice dorești doar prin puterea minții tale – un milion de dolari, un Ferrari sau orice altceva îți dorești. Legea atracției a fost popularizată în ultimele decenii mai ales în versiunea care spune că gândurile tale îți creează realitatea, că ceea ce gândești se materializează la un moment dat. În opinia mea, nu este vorba doar despre gândurile tale, nu este suficient doar să te gândești suficient de mult la un lucru pentru ca el să se manifeste în viața ta.
În viziunea mea, cea mai potrivită definiție pentru Legea atracției este aceea că „energia pe care o emiți atrage către tine experiențe/ lucruri/ persoane care au o energie similară”. Altfel spus, energia pe care o emiți se va întoarce la tine într-o formă sau alta.
În acest context, putem spune că gândurile tale sunt o formă de energie, deci contribuie ȘI ele la ceea ce atragi, dar nu contribuie DOAR ele la ceea ce atragi.
Inițial, această lege a fost interpretată la modul că realitatea ta este determinată de calitatea gândurilor tale. Și motivul pentru care a fost interpretată astfel este acela că trăim într-o societate bazată pe minte, funcționăm din spațiul minții. Dar nu doar gândurile tale determină calitatea realității/ vieții tale.
Câmpul tău energetic poate fi considerat un sistem cuantic de comunicare cu exteriorul. Există doi centri de putere care alimentează câmpul tău energetic: unul este creierul și celălalt este inima. Iar inima este mult mai puternică decât creierul, din punct de vedere electromagnetic.
Câmpul electric al inimii este de 60 de ori mai puternic decât cel al creierului, iar câmpul magnetic al inimii este de 100 de ori mai puternic decât cel al creierului. Așadar, inima este un centru energetic mult mai puternic decât creierul. De aceea nu rezonez cu acea interpretare a Legii atracției care este concentrată strict pe minte/ ceea ce gândim.
Dacă tu te concentrezi pe puterea minții atunci când vrei să manifești ceva omiți factorul care are cea mai puternică influență în acest proces: inima.

Lasă un comentariu