5 semne că locuința ta este invadată de energie negativă. Învață cum să o elimini

Dacă simți că locuința ta nu mai este paradisul de pace care trebuia să fie, dacă există o tensiune în familie, un sentiment de tristețe sau anxietate la care nu poți renunța cu ușurință, s-ar putea ca energia negativă să domnească în casa ta. Prin urmare, este important să știi să te protejezi, să te purifici și să realizezi o curățare energetică a căminului tău folosind ritualuri energetice.
Energia pozitivă ne aduce bucurie și liniște pe lângă determinare. Energia negativă ne obligă să simțim tristețe, pesimism, anxietate; gândurile negre ne însoțesc pe tot parcursul zilei fără a putea scăpa de ele. Când această energie proastă circulă în casa ta, s-ar putea chiar să simți o oarecare oprimare și dificultăți în a te întoarce acasă. Purificarea este atunci necesară pentru a elimina sentimentele negative și vibrațiile rele din spațiul tău de locuit. Care sunt semnele de energie proastă într-o casă?
1. Neliniște și nervozitate
Casa ta nu mai este locul de refugiu pe care îl prețuiești atât de mult. Simți tensiune în aer și certurile cresc între membrii familiei tale. Simți vibrații negative care circulă în atmosferă pe care nu le poți explica și nu te poți relaxa.
2. Nefericire acasă
Când te întorci acasă, simți un disconfort psihologic inexplicabil, de parcă nu-ți mai place acest loc pe care îl împarți cu familia ta. Nu simți nicio plăcere să ai grijă de casa ta, să o întreții sau chiar să o decorezi.
3. Lipsa de motivare
Ați dedicat anumite spații din locuința dumneavoastră activităților productive, fie ele profesionale sau de altă natură. Cu toate acestea, energia negativă care circulă te împiedică să te concentrezi asupra muncii tale și să te concentrezi asupra sarcinilor care trebuie îndeplinite zilnic.
4. Lipsa de energie
Simți o lipsă de energie și ești epuizat. Te simți slab și te învinge un sentiment de singurătate în timp ce ești înconjurat de cei dragi. Gândurile întunecate îți ocupă mintea și simți că te afli într-o gaură neagră. Acest lucru se datorează în mod necesar unei acumulări de energie negativă care te copleșește.
5. Incapacitatea de a merge mai departe
Aceste energii negative poluează mediul înconjurător și constituie un blocaj psihologic care dă naștere unor gânduri toxice care te mănâncă din interior și îți afectează moralul și sănătatea.
Dacă simțiți adesea aceste sentimente de neliniște fără să le puteți explica, s-ar putea ca energia proastă să se fi instalat în locuința ta. Pentru a-ți recâștiga bucuria de a trăi, este necesar un ritual de purificare care să alunge atmosfera negativă și să asigure protecția locurilor în care stai. Unii oameni nu dau crezare practicilor ezoterice. Cu toate acestea, ele vă permit să aduceți acasă o liniște liniștitoare și energii pozitive.
Care sunt sfaturile pentru combaterea eficientă a vibrațiilor proaste acasă?
Pune casa în ordine
Curățarea casei și a pune lucrurile în ordine ajută la purificarea minții. Ar trebui să știți că undele negative se agață de dezordine și de obiectele inutile. Golirea casei de toate obiectele inutilizabile permite spațiu pentru undele pozitive să circule în casă și să elibereze energiile negative pentru a se îndepărta de locul tău de refugiu.
Lasă lumina zilei să intre
Pentru a ajuta la evacuarea energiei negative, ar trebui să lăsați lumina zilei să intre și să vă invadeze casa. Lumina vă permite să aveți idei sănătoase, clare și să alungați gândurile negative.
Purificați mobilierul
Se poate întâmpla să moștenești o piesă de mobilier în urma decesului unei persoane dragi sau să cumperi o canapea de la o piesă de vechituri dacă îți place să vânezi. Cu toate acestea, nu te simți confortabil în jurul acestei mese sau în acest fotoliu; ele pot fi apoi încărcate cu unde negative pe care trebuie să le evacuați. Purificarea cu tămâie poate fi salvatoare și poate acționa ca un scut energetic. Această practică provine dintr-un ritual nativ american care constă în invadarea casei, a unei camere sau a mobilierului cu fum care captează vibrațiile dăunătoare pentru a le duce departe de casă.
Sarea
În zorii timpurilor, sarea a făcut întotdeauna parte din ceremoniile de purificare. O poți stropi în toate colțurile încăperii pe care o frecventezi des și o poți lăsa timp de 7 zile. Această practică permite purificarea spirituală, pentru a îndepărta ghinionul. Este un ritual de protecție care permite armonizarea locurilor. De asemenea, puteți efectua o curățare energică amestecând 6 linguri de sare de mare în produsul dvs. obișnuit de uz casnic pentru a curăța podelele din casă.
Protejați-vă cu căței de usturoi
Conform unei credințe ancestrale, a pune căței de usturoi în spatele mobilierului, în colțurile întunecate ale unei camere sau într-o zonă negativă a locuinței tale, ar alunga spiritele rele și energiile rele și ar permite în schimb să fie purificat. Usturoiul absoarbe energia dăunătoare din spațiul tău și promovează dezvoltarea energiilor pozitive. Așa cum permite atragerea bogăției într-o casă.
Purifică cu salvie
Arderea salviei albe funcționează ca un scut împotriva emoțiilor negative și aduce putere de vindecare emoțională. Adesea, acest ritual este însoțit de rugăciuni care acționează și ca protecție împotriva deochiului. În plus, salvia permite curățarea locurilor și absoarbe toate entitățile negative care pot domni acolo. Unii oameni toxici pot intra în casa ta și îți pătrund în locul cu forțe negative, lăsându-te complet epuizat de vibrația ta pozitivă. Prin urmare, trebuie să alungi oamenii negativi din jurul tău a căror negativitate poate elibera energie vibrațională proastă și poate face loc oamenilor pozitivi din viața ta.

Lasă un comentariu