Să fugi cât poți de tare de oamenii răi, bârfitori, conflictuali, dificili, invidioși…Iată de ce

Să fugi de răutate, mahala, vorbe urâte, jignitoare, să fugi de oamenii de proastă calitate, pentru ca n-ai nimic bun de învățat și nu vei putea niciodată să evoluezi dacă nu excluzi aceste categorii de oameni din viața ta.
Acești oameni te vor murdării cu murdăria lor, te vor contamina cu răutatea lor și cu viclenia lor. Ba mai mult, te pot îmbolnăvii, pentru că faci schimb de energie cu ei, schimb de duhuri.
Stând în preajma lor, și acceptându-i în viața ta le dai voie la energia ta și la toate structurile tale sensibile. Și intr-o zi o sa te trezești bolnav/bolnavă și nu o să știi de ce, și de unde..sau cu multe pagube.
Tu când intri în contact cu astfel de oamenii le permiti să intre în viața ta sau în casa ta.
Vibrația ta scade, intelectul tău scade, pentru ca tu esti cel care trebuie să se coboare la nivelul barfitorului când îl asculți.
De aceea este indicat să vă iubiți pe voi înșivă, să învățați să vă respectați sufletul, corpul, mintea și energia. Să învățați să puneți limite și granițe, să învățați să spuneți NU mizeriilor ce vă pot parazita viața și sănătatea .
Habar nu aveți la ce pericol ne expunem energetic când stăm în preajma oamenilor invidioși, răi, vicleni, cu diverse vicii, care scot pe gură cuvinte rele și de vibrație joasă, asupra altor oameni și al divinități. Ne trag în jos foarte mult și devenim complice la răul lor și răul altora.
Sunt foarte mulți oameni printre noi care n-au nicio treabă cu spiritualitatea, divinitatea, cunoașterea de sine, respectul de sine, iubirea de sine, igiena spirituală, si scot pe gură niște cuvinte grosolane și îl invoca pe diavol non stop, încât câmpul lor energetic este plin de paraziți care ii mănâncă de vii. Iar tu când intri în contact și permiti oamenilor de vibrație joasă să intre în dialog cu tine, tu nu pleci din acea relație mai bogat. Ci mai bolnav.
Tu pleci sleit de puteri, cu dureri de cap, fără chef de nimic, cu o stare generală proastă, de ce? Pentru că ti-ai expus câmpul tău energetic la o energie foarte proastă.
Mai bine singur/singură sau mai retras decât în companii toxice. Tu ai obligativitatea să te ocrotești să te păzești de tot ce nu-ți este de folos și de ajutor.
Mai bine mai retras și mai rezervat, decât prin doctori, spitale, și boli care nimeni nu le dă de cap..
Inchide-le cu tupeu și fără niciun regret telefonul celor care te sună sa-ti strice ziua și să te încarce cu povesti negative .
N-ai timp și energie pentru situații de vibrație joasă. Tu te-ai născut să crești și sa evoluezi, nu să fii coșul de gunoi al nimănui.
Dacă vrei sa ai detoate în viață, precum bani, sănătate, succes, bucurii, veselie, o familie frumoasa, liniște, pace, trebuie să înveți să te păzești pe toate planurile.
Trebuie să faci in permanență curățenie în viața ta pe toate planurile.
Să-ti astupi urechile la toate relele, și din gura ta să iasă numai cuvinte frumoase și de laudă.
Doar așa te poți ridica vibrational și energetic.
În această viața cel mai important lucru este să nu te pierzi pe tine de dragul altora…….Oamenii se nasc, mor, vin și pleacă. Important este cu ce rămâi tu în suflet și în câmpul tău energetic după contactul cu ei. Pentru că ei pleacă, mor, dispar….iar tu trebuie să te lupți să cureți rănile, dezamăgirile, trădările, minciunile, vorbele grele…etc. cu lunile, cu anii chiar.
Și intr-un final tot singur te trezești într-o mare furtuna unde nimeni nu-ti întinde o mână de ajutor cu adevărat. Tot singur o sa ieși la liman, tu cu Dumnezeul din tine.

Lasă un comentariu