Horoscop evreiesc în funcție de luna în care te-ai născut. Află detalii despre personalitatea ta dar și despre partenerul de viață

Zodiacul Evreiesc este un zodiac vechi care se calculează în funcție de luna în care ești născut. El este diferit pentru femei și bărbați, fiind, de asemenea, împărțit într-un zodiac anual dar și general. Horoscopul evreiesc ne oferă detalii interesante despre comportamentul și personalitatea unei persoane. Zodiacul redă, practic, o imagine simbolică a diversității vieții și a ciclurilor naturale.
Ianuarie
Conform horoscopului evreiesc, femeile născute în luna ianuarie se remarcă printr-o frumusețe deosebită și o personalitate dezinvoltă. Sunt pline de energie, vesele și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Știu să-și ajute prietenii la nevoie, dând dovada de foarte mult calm și toleranță chiar și în momentele dificile.
Bărbații născuți în luna ianuarie sunt amabili și energici. Stiu să se bucure de viață și nu-și abandonează niciodată prietenii la greu. Se remarcă printr-o inteligență deosebită, sunt foarte comunicativi și se descurcă remarcabil în timpul conflictelor.
Februarie
Femeile născute în luna februarie impresionează printr-un fizic dosebit și o gândire extrem de corectă. Indiferent de situație preferă întotdeauna adevărul în defavoarea ipocriziei și a minciunilor. Sunt partenere fidele și prietene model în cercul de amici. Sunt flexibile și tolerante, având o capacitate deosebită de a calma conflictele, datorită temperamentului pașnic.
Bărbații născuți în luna februarie au un caracter flexibili și sunt vulnerabili în fata persoanelor cu influenta. Sunt firi idealiste, îi încântă ideea de risc, nu doar de dragul câștigului ci mai mult din cauza adrenalinei. Sunt curajoși, pasionali și daca se îndrăgostesc se dăruiesc complet persoanei iubite.
Martie
Femeile sunt lidere înnăscute, au o putere de convingere admirabila și sunt capabile să recurgă la violenta pentru a se impune. Sunt persoane sobre, nu agreează glumele la adresa lor ori comentariile răutăcioase care-i vizează familia. În relația de cuplu sunt afectuoase și tandre, atâta timp cât au un partener fidel și devotat.
Bărbații sunt independenți, nu suporta să li se comande și se împacă cel mai bine cu funcțiile înalte. Le place să fie în centrul atenției și privesc întotdeauna partea plina a paharului, chiar și în situațiile critice.
Aprilie
Femeile născute în luna aprilie sunt foarte greu de mulțumit și au mereu ceva de comentat la adresa altora. Sunt firi artistice, adoră luxul și pot fi impresionate prin invitații la evenimente importante. Apreciază bărbații cu o constituție atletică, dar și galanți, care știu să se comporte în societate. În dragoste, sunt persoane norocoase, căci se vor căsători o singură dată și vor rămâne mult timp alături de partener. Are noroc și la bani, căci este o persoană făcută pentru funcțiile de conducere.
Bărbații au un temperament irascibil, se supară foarte ușor, însă stiu să facă haz de propriile probleme, având o auto-ironie de invidiat. Își doresc foarte mult să fie în centrul atenției și aderă la poziții de lider. Sunt foarte buni în arta comunicării, promit foarte multe, dar de cele mai multe ori uită de angajamentele făcute. Iubesc cu pasiune dar au nevoie de libertate într-o relație, altfel se simt constrânși.
Mai
Conform horoscopului evreiesc, femeile născute în luna mai sunt sensibile, înțelepte și foarte bine organizate. Dezaprobă certurile și dezordinea, fiind adeptele unui trai liniștit și lipsit de griji. Sunt delicate și grațioase, însă rezistă cu greu stresului.
Bărbații născuți în luna mai sunt foarte politicoși și generoși, în special cu persoanele de sex opus. Le place să cucerească și să facă foarte multe complimente. Într-o colectivitate sunt recunoscuți pentru spiritul comunicativ și inteligența de care dau dovadă. Știu să se facă plăcuți, astfel că au foarte mulți prieteni.
Iunie
Femeile născute în această lună sunt cochete, mereu în pas cu moda și atente la detalii. Pot deveni critice cu cei din jur, fiind foarte greu de mulțumit. Sunt grațioase și tandre, însă exigente cu partenerul de viață. Nu se lasă cucerite doar cu vorbe și promisiuni.
Bărbații născuți în luna iunie au o imaginație bogată și sunt foarte sensibili la lucrurile frumoase. Sunt visători, idealiști, fiind permanent în căutarea unui trai mai bun. Se plictisesc repede și le-ar plăcea să trăiască doar după propriile reguli.
Iulie
Femeile născute în luna iulie sunt sensibile și înțelegătoare. Au un temperament cald și se supară foarte greu, comportamentul acestora fiind un exemplu pentru cei din jur. Le place să-i ajute pe alții și în spatele figurii blânde ascund o personalitate puternică și îndrăzneață.
Bărbații lunii iulie sunt foarte mândrii și ambițioși. Au mare încredere în forțele proprii și reușesc de cele mai multe ori să își îndeplinească dorințele. În dragoste sunt generoși, tandri, fiind niște familiști convinși.
August
Femeile născute în luna august se remarcă printr-un temperament foarte afectuos și sensibil. Nu sunt foarte îndrăznețe și nu le place să fie în centrul atenției. Se îndrăgostesc foarte ușor, atrăgând sexul opus prin blândețe și inocență. Idealul lor este un trai liniștit alături de soț și copii.
Bărbații născuți în luna august sunt manierați și sensibili, însă puțin cam prea sceptici cu cei din jur. Au o conformație plăcută, atrăgându-și admiratoarele prin firea visătoare și romantică. Le place viața de familie, sunt gospodari, au un simt practic dezvoltat și sunt înclinați către stabilitate, însă suferă foarte mult dacă sunt dezamăgiți.
Septembrie
Femeile născute în luna septembrie sunt foarte amabile cu cei din jur, vesele și vorbărețe. Chiar dacă sunt puțin timide, au mulți prieteni și își oferă necondiționat ajutorul la nevoie. Șarmul natural le propulsează fară prea mult efort în centrul atenției, așadar nu vor duce lipsă de admiratori. Chiar daca se supară ușor, nu sunt persoane răzbunătoare.
Bărbații născuți în septembrie sunt precauți, foarte nehotărâți când trebuie să ia decizii importante. Atrag sexul opus grație unui temperament echilibrat. Sunt cuceritori, le place să fie lăudați și să primească cu tot dragul complimente din partea femeilor.
Octombrie
Femeile născute în luna octombrie sunt atrăgătoare, foarte vorbărețe și curajoase. Sunt rezistente la efort, fiind ambițioase și muncitoare. Luptă cu orice preț pentru a-și îndeplini visele. Când întâmpină greutăți pot deveni melancolice, în special când au de a face cu dezamăgiri în dragoste.
Barbații sunt inteligenți și îndrăzneți, de multe ori chiar mai iscusiți decât par. Au o energie debordantă, sunt independenți și nu suportă să li se impună nimic. Sunt nehotărâți în dragoste și pretențiosi.
Noiembrie
Femeile născute în luna noiembrie au un temperament dificil, fiind greu de citit pentru cei din jur. Sunt independente, se hotărâsc greu cand trebuie să ia decizii importante, fiind foarte atente la consecințele din viitor. Iubesc cu pasiune, dar sunt sceptice la începutul relației și nu-și dezvăluie ușor sentimentele.
Barbații sunt vorbăreți și plini de energie. Au un temperament dinamic, fiind oricând pregătiți să intervină în caz de revoltă. Sunt muncitori, atenți și luptă cu înverșunare pentru a-și atinge scopul. În dragoste sunt orgoliosi și exigenți cu partenera de viață.
Decembrie
Femeile născute în luna decembrie au un caracter dual. Pot fi afectuoase și comunicative,însă pot deveni orgolioase și capricioase dacă nu sunt apreciate. Se descurcă foarte bine în situațiile dificile, fiind foarte îndrăznețe și prudente. Într-o relație sunt fidele daca isi intalnesc sufletul pereche.
Barbatii sunt dinamici si incapatanati, fiind capabili de orice pentru a-si atinge scopul. Grație caracterului dur, se pot adapta cu ușurință indiferent de situație. Sunt capabili să-și neglijeze propriile interese pentru a-și ajuta prietenii aflați în impas.

 

Lasă un comentariu