Semnele trezirii spirituale: Află facă esti în pragul unui fenomen de transformare personală

„Când corpul te doare, în special în zona gâtului, umerilor și spatelor, acesta este rezultatul schimbărilor intense la nivelul ADN-ului tău, pe măsură ce scânteia divină se trezește în tine, pe măsură ce tu te trezești. Va trece curând.
1. Dacă simți o tristețe adâncă fără un motiv întemeiat, înseamnă că eliberezi trecutul (din viața aceasta și din altele), iar aceasta îți creează senzația de tristețe. E ca și cum te-ai muta din casa în care ai copilărit în alta nouă și ești trist pentru că simți că părăsești o parte din tine, că lași în spate amintiri care te-au creat pe tine acum ca om, că te desprinzi de energia ta și a casei și a celor care au locuit în ea. Nu te teme, va trece curând și te vei putea bucura de noua ta casă.
2. Dacă îți vine să plângi fără motiv, află că este bine și sănătos să lași lacrimile să curgă pe drumul lor, pentru că odată cu ele se eliberează vechea energie, care acum nu îți mai trebuie, pentru că ești pregătit să treci pragul. Și asta va trece curând.
Poate ți se va părea că totul în jurul tău e un haos, că nu îți găsești locul, că nu te găsești pe tine și ești incapabil să găsești ceea ce îți place și te face fericit.
Lucrurile din jurul tău se vor schimba de asemenea. Nu îți face griji în a găsi jobul perfect sau să avansezi pe un post chiar acum. Este o perioada de tranziție și e posibil să faci câteva schimbări de job până îl găsești pe cel care rezonează cel mai bine cu tine.
3. Nu te speria dacă pare că oamenii pleacă de lângă tine sau dacă te detașezi de părinți. Ești legat de ei prin energia karmică veche. Când te cureți de ciclul karmic, legăturile cu vechile relații se eliberează. Va trece și asta. După un timp, vei recrea o nouă relație cu ei dacă este ceea ce îți trebuie. Oricum, relația va fi bazată pe noua energie fără atașamente karmice. Noua ta energie va atrage noi oameni care să te înțeleagă și cu care să rezonezi, iar dacă relația ta cu partenerul s-a terminat, nu te teme, este spre binele tău. Cineva se trezește…
4. Program de somn neobișnuit. E posibil să te trezești noaptea între 2 și 4. Se întâmplă multe lucruri cu tine pe perioada somnului și te vei trezi pentru a „lua o gură de aer”. Nu te îngrijora, dacă nu poți adormi la loc, ridică-te și fă ceva folositor decât să stai cu ochii în tavan, frământându-te cu gânduri. Vor trece și acestea.
5. Vise intense și ciudate. Poate vei visa războaie, bătălii, că ești urmărit de creaturi, că zbori sau cazi în gol. Ceea ce se întâmplă de fapt, este că eliberezi energiile vechi, iar acestea de obicei sunt simbolizate ca războaie, fugă sau monștri. Și asta va trece.
6. Dezorientare fizică. Te vei simți aerian. Vei avea sentimentul obscur că te desprinzi de sol sau că ești între două lumi. Tranziția conștiinței către noua energie se face mai repede decât percepe corpul. Petrece timp în natură, cu tălpile goale, pentru a ajuta noua energie să se împământeze. Va trece!
7. Niciodată nu ai vorbit atât de mult cu tine însuți. Te vei surprinde purtând discuții cu tine din ce în ce mai des. Vei descoperi că au fost minute în șir de când te-ai ținut de vorbă cu gândurile. Este un nou mod de a comunica, care va crește și va deveni din ce în ce mai coerent și mai înțelept. E posibil să primești mesaje despre ce urmează să se întâmple, să întâlnești oameni pe care știai că urmează să îi vezi, să mergi în locuri care or să ți se pară familiare, deși nu le-ai mai văzut niciodată. Nu, nu înnebunești, sunt „băieții” de sus care se ocupă de „mutarea” ta.
8. Sentiment acut de singurătate, chiar și când ești în compania celorlalți. Te poți simți singur, marginalizat, izolat. Poți simți dorința să părăsești cât mai repede grupurile și mulțimile. Chiar dacă sentimentul de singurătate îți crește senzația de anxietate, îți este dificil să relaționezi cu alții în același timp. Se întâmplă pentru că te cauți pe tine. O să treacă!
9. Ți-ai pierdut cheful de viață. Te simți puțin dispus sau aproape deloc să faci orice. E ok. Face parte din proces. Profită de timpul ăsta de a nu face nimic. Nu te lupta cu tine, va trece. E același lucru ca atunci când formatezi un computer. E nevoie să îl stingi și să aștepți puțin până se configurează noul software, în cazul tău, noua energie mult mai elevată.
10. O dorință acută să mergi „acasă”, un dor inexplicabil. Acesta este poate cel mai provocator sentiment. E posibil să experimentezi o profundă și copleșitoare dorință să părăsești lumea aceasta. Nu este un sentiment de sinucidere. Nu are la bază frustrare și anxietate. Nici nu îl arăți și nu faci foarte mare caz din asta, nu vrei drame pentru tine și pentru ceilalți. Este o parte tăcută din tine care tânjește după ceva, după un „acasă”. Explicația este aceea că ți-ai îndeplinit ciclurile karmice. Ți-ai împlinit contractul și ești gata să începi o nouă viață în același corp. Ce frumos! Te trezești!
Pe perioada tranziției, ai o amintire interioară a cum se simte să fii în lumea cealaltă. Ești pregătit să te înscrii pentru încă un tur, aici pe Pământ? Ești pregătit să accepți provocările cu care vine la pachet schimbarea energiei tale? Da, într-adevăr, te-ai putea duce acasă, dar ai bătut atâta drum, de atât de departe, de atâtea vieți, ar fi păcat să pleci înainte să vezi cum se termină filmul. Și apoi, e nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe ceilalți să treacă la noua vibrație. Vor avea nevoie de un om care să îi ghideze, exact așa cum ai tu nevoie acum, care a făcut această călătorie de la energia veche la cea nouă.
Calea pe care mergi acum, este calea experiențelor care te ajută să devii un maestru. Când călătoria devine întunecată și te simți singur când și când, amintește-ți că nu ești singur niciodata”

Lasă un comentariu