Alege un simbol al alchimiei și vezi ce înseamnă acesta pentru viața ta

Deși s-ar putea să nu-ți dai seama întotdeauna, subconștientul îți poate spune multe despre tine. Poți învăța multe lucruri prin alegerile pe care le faci și prin acțiunile pe care le faci atunci când nu „gândești”.
De exemplu, mai jos veți vedea o imagine care conține probabil câteva simboluri pe care nu le-ați mai văzut până acum. Simbolul de care ești atras cel mai mult din toate acestea dezvăluie lucruri despre tine. Deși s-ar putea să nu ne spună întreaga poveste a vieții tale, ne oferă o mică privire în partea ta cu care poate nici măcar nu ești familiarizat.
Dacă doriți să vedeți ce simboluri alchimiei pot dezvălui, nu ar trebui să vă acordați mai mult de trei secunde pentru a alege simbolul de mai jos de care sunteți cel mai atras. Odată ce v-ați dat seama, aruncați o privire asupra semnificațiilor. În cele mai multe cazuri, acesta ne va spune cu ce te lupți în viață acum.
1. Foc
În timp ce acest simbol ar putea arăta ca un simplu triunghi, este ceva care reprezintă mult. Înseamnă foc dar și cald și uscat. Dacă ai ales acest simbol, probabil că te lupți cu adevărat în tine. Poate că aveți probleme cu o problemă de atac.
2. Apă
Apa este doar un triunghi invers, dar este interesant. Acesta este asociat cu umed și rece așa cum este aerul, dar cele două nu sunt la fel. Acest simbol este cel mai adesea de natură destul de feminin și ar putea să ne arate că aveți nevoie de mai mult decât sunteți dispus să cereți. Dacă aveți nevoie de ajutor, cereți-l. Dacă nu ceri niciodată, nu o vei primi niciodată.
3. Aer
Simbolul aerului este similar cu simbolul focului, dar ține o bară în partea de sus. Aceasta înseamnă aer dar și umed și fierbinte. Probabil că lași prea mult să ajungă la tine și fierbi înăuntru. În timp ce te lupți să faci față propriilor emoții, îmbutelierea lor nu este răspunsul. Începe să vorbești pentru tine în moduri noi și vezi ce diferență face.
4. Pământ
Simbolul Pământului este puțin diferit, dar în general destul de simplu. Triunghiul este îndreptat în jos și există o bară care trece prin el. Aceasta înseamnă Pământ dar și uscat și rece. Probabil că ești cineva care trebuie să se adapteze puțin mai mult la partea ta liniștită. Te lupți cu sentimentele de a fi copleșit și se vede.
5. Creație
Acesta arată ca o vedetă și ne dezvăluie că trebuie să munciți mai mult pentru a obține lucrurile acolo unde doriți să fie. Nu poți crea ceva din nimic. A dori nu este suficient. Cred că motivația ar putea fi ceva cu care te lupți foarte mult.
6. Viaţă
Acest simbol reprezintă exact ceea ce v-ați aștepta, dar are un aspect puțin ciudat. Totul în viață trebuie să se miște pe propriul său drum și uneori ne ia ceva timp să ne dăm seama de asta. Tu, ca persoană, trebuie să te împaci cu viața ta și spre unde te îndrepți. Poate că ești puțin mai închis decât ai vrea să recunoști.
7. Moarte
Acest simbol în timp ce arată la fel de ciudat ca și cel de viață este inversat. Înseamnă, așa cum v-ați aștepta, moartea în sine este destul de simplă. Cu toate acestea, poate ne spune că trebuie să renunți la frică și să fii mai liber. Nu poți trăi viața într-un balon îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla. Trebuie să depuneți eforturi pentru a fi fidel cu cine sunteți, cât de bine puteți.
8. Terra
Acest simbol este foarte asemănător cu cel Pământean, dar diferit în multe privințe. Arată ca o minge sau o planetă și reprezintă însăși planeta Pământ. Pentru mulți reprezintă lucrurile pe care le considerați ca fiind ale dvs. Dacă l-ați ales pe acesta, vă țineți prea strâns de lucrurile materiale și vă provoacă durere.
ACESTA ESTE UN MATERIAL TRADUS. NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE ERORI.

Lasă un comentariu