Test de personalitate: care este floarea lunii tale de naștere?

Florile sunt unul dintre cele mai frumoase și mai simbolice lucruri din natură. Sunt mesaje de dragoste, doliu, prietenie și dor dar sunt și capabile să ne arate cele mai profunde secrete ale personalității tale.
Floarea ta nașterii dezvăluie…
Născută în ianuarie, floarea ta de naștere este „Narcisa”
Ce este important pentru tine:
Credinţă
Dragoste
Curaj
Știi cum să-i faci pe ceilalți fericiți, dar tinzi să fii tăcut într-un grup, dacă nu ești entuziasmat! Ești grijuliu, iubitor și loial, dar uneori îți este greu să-ți exprimi acele sentimente profund romantice. Ești încăpățânat în felul tău și vei susține întotdeauna ceea ce crezi!
Născută în februarie, floarea ta de naștere este „flori de cireș”!
Ce este important pentru tine:
Pace
Spiritualitate
Bunătate
Oamenii sunt mereu surprinși de sexualitatea și atractivitatea ta. Ești spiritual, inteligent, deștept și ești mai mult un visător decât un realist. Deși ești sincer și loial, nu-ți place când trebuie să fii ținut de reguli sau supărări. Ai tendința de a te răzvrăti atunci când acesta este cazul, dar, din fericire, temperamentul tău nu se arată celorlalți, deoarece ai tendința să-l ascunzi. Ești un gânditor ascuțit și adoră să-ți faci prieteni, dar uneori te simți prea timid pentru a face prima mișcare. Odată ce oamenii te cunosc, te prețuiesc ca pe un prieten pe viață.
Născută în martie, floarea ta de naștere este „Violeta”!
Ce este important pentru tine:
Curaj
Adevarul
Creativitate
Deși ai o personalitate foarte atrăgătoare, ai tendința de a te bucura de timp cu tine din cauza naturii tale timide. Sunteți în mod natural o persoană cinstită, generoasă și simpatică, care preferă să renunțe la drama pentru dragoste, pace și seninătate. În timp ce ești sensibil la sentimentele celorlalți, uneori poți enerva cu ușurință atunci când aceștia continuă să facă lucruri care doar se rănesc pe ei înșiși. Spre norocul lor, le returnezi bunătatea care ți-a fost dată. Latura ta creativă strălucește prin dragostea ta de călătorie!
Născută în aprilie, floarea ta de naștere este „Margareta”!
Ce este important pentru tine:
Romantism
Vitejie
Generozitate
După cum știți deja, diamantul este un simbol al dragostei veșnice. Ceea ce poate nu știi este motivul pentru care: pentru că diamantele sunt greu de spart – la fel ca cele născute în luna ta! Ești atrăgător și afectuos, cu dragoste pentru atenția celorlalți. Ai tendința să lucrezi mereu la ceva nou și să ai o memorie grozavă pentru zile și momente speciale. Ești incredibil de generos și ești cunoscut de iubitori ca o persoană foarte sexy.
Născută în mai, floarea ta de naștere este „Anemona”!
Ce este important pentru tine:
Credinţă
Încredere
Generozitate
Ești atrăgătoare și afectuos, cu dragoste pentru atenția celorlalți. Ai tendința să lucrezi mereu la ceva nou și să ai o memorie grozavă pentru zile și momente speciale. Ești incredibil de generos și ești cunoscut de iubitori ca o persoană foarte sexy.
Născută în iunie, floarea ta de naștere este „Crinul”!
Ce este important pentru tine:
Romantism
Independenţă
Visele
Oamenii sunt mereu surprinși de sexualitatea și atractivitatea ta. Ești spiritual, inteligent și deștept și ești mai mult un visător decât un realist. Deși ești sincer și loial, nu-ți place când trebuie să fii ținut de reguli sau supărări. Ai tendința de a te răzvrăti atunci când acesta este cazul, dar, din fericire, temperamentul tău nu se arată celorlalți, deoarece ai tendința să-l ascunzi. Ești un gânditor ascuțit și îți place să-ți faci prieteni, dar uneori te simți timid să faci prima mișcare. Odată ce oamenii te cunosc, te prețuiesc ca pe un prieten pe viață.
Născută în iulie, floarea ta de naștere este „Nufărul”!
Ce este important pentru tine:
Prietenie
Distracţie
Respectarea Promisiunilor
Știi cum să-i faci pe ceilalți să râdă, dar tind să fii tăcut într-un grup, dacă nu ești entuziasmat! Te mândrești cu aspectul tău, pe care uneori oamenii îl confundă cu a fi superficial – dar este orice, în afară de cazul! Ești inteligent, inteligent, amabil și îi tratezi pe ceilalți în mod egal. Nu ești o persoană agresivă, dar nu uiți niciodată când cineva ți-a greșit. În timp ce în cele din urmă vei ierta pe cineva pentru stricaciune, poate dura ceva timp pentru ca inima ta să se repare.
Născută în august, floarea ta de naștere este „Macul”!
Ce este important pentru tine:
Umor
Prietenie
Bunătate
Sunteți în mod natural o persoană cinstită, generoasă și simpatică, care preferă să renunțe la drama pentru dragoste, pace și seninătate. Îți place să glumiți cu prietenii și, uneori, se știe că duci o glumă prea departe… dar este atât de amuzant încât nu te poți abține! Ce e amuzant eu e că ești de fapt cunoscută pentru bunătatea și latura ta politicoasă, motiv pentru care oamenii sunt întotdeauna șocați că și tu ești atât de amuzant!
Născută în septembrie, floarea ta de naștere este „Floarea de colț”!
Ce este important pentru tine:
Încredere
Loialitate
Bunătate
În timp ce ai o personalitate foarte atractivă, ai tendința de a te bucura de timpul cu tine însuți, pentru că tinzi să fii mai mult tăcut decât zgomotos. Ești în mod natural o persoană generoasă și simpatică cu prietenii și ești extrem de loială. Uneori îți este greu să spui adevărul oamenilor, mai ales când știi că îi va răni. Îți place să fii mai activ și să te străduiești mereu să faci mai bine pentru tine. Tu ești mereu cel pe care toată lumea și-ar dori să fie!
Născută în octombrie, floarea ta de naștere este „Dalia”!
Ce este important pentru tine:
Prietenie
Dragoste
Copii
Ești extrem de loial celor care îți arată dragoste. Nu ești o persoană agresivă, dar nu uiți niciodată când cineva ți-a greșit. În timp ce în cele din urmă vei ierta pe cineva pentru stricaciune, poate dura ceva timp pentru ca inima ta să se repare. Te străduiești pentru frumusețea interioară și exterioară și îți place să te îmbunătățești pentru binele omenirii. Ești incredibil de generos și ești cunoscut de iubitori ca o persoană foarte sexy!
Născută în noiembrie, floarea ta de naștere este „Trandafirul”!
Ce este important pentru tine:
Curaj
Determinare
Bunătate
Oamenii sunt mereu surprinși de personalitatea ta unică și strălucitoare. Ești spiritual, inteligent și deștept și ești mai mult un visător decât un realist. Deși ești sincer și loial, nu-ți place când trebuie să fii ținut de reguli sau supărări. Ai tendința de a te răzvrăti atunci când acesta este cazul, dar, din fericire, temperamentul tău nu se arată celorlalți, deoarece ai tendința să-l ascunzi. Ești un gânditor ascuțit și adoră să-ți faci prieteni, dar uneori te simți prea timid pentru a face prima mișcare. Odată ce oamenii te cunosc, te prețuiesc ca pe un prieten pe viață.
Născută în decembrie, floarea ta de naștere este „Panseluța”!
Ce este important pentru tine:
Loialitate
Ambiţie
Dragoste
Știi cum să-i faci pe ceilalți să râdă, dar tind să fii tăcut într-un grup, dacă nu ești entuziasmat! Te mândrești cu aspectul tău, pe care uneori oamenii îl confundă cu a fi superficial – dar este orice, în afară de cazul! Ești inteligent, inteligent, amabil și îi tratezi pe ceilalți în mod egal. Nu ești o persoană agresivă, dar nu uiți niciodată când cineva ți-a greșit.
În timp ce în cele din urmă vei ierta pe cineva pentru stricaciune, poate dura ceva timp pentru ca inima ta să se repare.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori.

 

Lasă un comentariu