Persoane care ne „fură” norocul. Nu primiți cadou aceste lucruri!

La un moment dat, toată lumea a întâlnit sau va întâlni cel puțin o persoană care va suge energia și viața din ei. Hoții de energie pot fi găsiți oriunde, îi poți cunoaște sau pot fi persoane cu totul necunoscute, cu care intri în contact. De regulă, persoanele care fură energie sunt în adâncul lor persoane invidioase, geloase, mândre și orgolioase. Tot astfel, pot fi persoanele lăudăroase și lacome, persoane avare, care se bucură de răul altuia. La suprafață, aceștia pot fi foarte simpatici, talentați și chiar au trăsături de personalitate foarte atractive. Vei constata că îți plac, ai încredere în ei și chiar aștepți de la ei mai mult decât aștepți de la alți oameni. Te aștepți la mai mult, primești mai puțin și, în final, ai pierdut tot.
Când cineva manifestă în mod obișnuit mai mult de una dintre următoarele trăsături pentru o perioadă lungă de timp, este un hoț de energie. Dar, dacă cineva manifestă doar una sau două periodic, nu trebuie să te îngrijorezi. Iată câteva semne că s-ar putea să ai pe cineva care îți exploatează energia emoțională fără permisiunea ta.
1. Hoțul de energie răstălmăcește ceea ce spui
Vei observa că lucrezi din greu pentru a fi clar în comunicarea ta, dar ceea ce această persoană transmite altora este deformat, adică parțial adevărat, dar distructiv de inexact. Se va asigura că îți răsucește cuvintele, astfel încât să îți creeze probleme cu alte persoane din jurul tău.
2. Hoțul de energie crede că nevoile lui sunt mult mai importante decât ale tale
Nu este vorba despre faptul că hoțului emoțional nu-i pasă de persoana de la care fură, ci doar că îi pasă mult mai mult de el însuși. Dorințele și cerințele lui vin înaintea ta, misiunea lui fiind cea mai importantă și uneori chiar mai importantă decât propria lui familie.
3. Hoțul de energie crede că doar modul lui în care acţionează şi vede lumea este corect
Hoții emoționali nu văd comportamentele lor ca fiind extenuante. Ei văd corect modul în care funcționează. Aceasta este ceea ce psihologii se referă ca fiind „ego-sintonic”, un termen foarte impresionant pentru „frânt, dar orb!” Prin urmare, el va avea mereu dreptate și orice ai spune, doar viziunea lui este corectă și nu se înșală niciodată.
4. Hoțul de energie nu este niciodată mulțumit
Hoții emoționali sunt „înfometați” tot timpul. Întotdeauna vor ceva de la tine. Mai mulți bani, mai multă autoritate, tratament special, echipament nou, titlu mai mare, un birou mai frumos. Acestora le este așadar mereu foame și au un apetit nesățios.
5. Hoțul de energie rareori arată empatie.
Tocmai ai lucrat 60 de ore? Copilul tău este foarte bolnav? Treci prin anumite traume sau suferințe și ai nevoie de ajutor? Aceste aspecte nu contează pentru un hoț. Hoții emoționali nu sunt interesați de viața și nevoile tale. Aceștia vor doar să se hrănească din tine, nu să se identifice cu tine.
6. Hoțul de energie critică constant și rareori laudă
Dacă te aștepți în mod regulat la încurajare și laude, continuă să cauți în altă parte, pentru că nu le vei găsi la hoții emoționali. Aceștia sunt foarte concentrați pe un singur lucru și anume dorințele lor, nicidecum succesele tale.
7. Hoțul de energie nu va accepta „nu” ca răspuns
Există părinți care aleg să îi spună unui copil „nu” la toate dorințele și cererile lui nesfârșite. Oricât de enervant este, părinții se așteaptă la acest comportament de la copii. Dar când îl vezi la adulți, poate fi agravant și drenant. Aceasta este ceea ce fac hoții emoționali, continuă să vină la tine, însă doar pentru a te epuiza.
CE SA NU PRIMITI NICIODATĂ CADOU!
Acum că ați aflat cum puteți recunoaște de la distanță un hoț de energie, veți fi și în măsură să vă protejați. Țineți mereu cont de faptul că trebuie să învățăm să ne punem pe primul loc și să nu mai facem lucrurile cu jumătate de măsură.
Dacă, spre exemplu, alegem să oferim ceva ce nu ne mai este de trebuință, unei alte persoane, trebuie să o facem cu toată inima și să nu ne pară rău că l-am oferit, pentru că „fapta bună” nu va mai fi „contorizată” de Univers, ci se va întoarce împotriva noastră și ne vom pierde norocul. Tot astfel, dacă alegem să cerem înapoi ceea ce am dăruit deja, vom primi lucrul încărcat energetic cu durerea, suferința sau gândurile joase ale persoanei căreia i-am oferit inițial, care dacă poate aceasta nici nu intenționează să facă rău.
Tot în această notă, învățați să fiți fermi. Nu primiți niciodată lucruri sau alte asemenea de la persoane care vă displac, doar pentru că așa este respectuos sau să nu deranjați. Refuzați cu politețe și fermitate.
Oglinzile oferite nu trebuie primite niciodată și nici dăruite. Acestea sunt considerate a fi portaluri către lumea de dincolo și nu trebuie nici măcar să vă uitați în oglindă alături de altă persoană, având în vedere că aceste obiecte sunt transmitățoare de energii, care vor fi purtate de la o persoană la cealaltă.
Obiecte ascutite: Cuțite, cuțite de bucătărie sau alte obiecte ascuțite pot simboliza tăierea legăturilor și pot fi asociate cu energie negativă. Cât despre un cuţit primit în dar, aceasta spune că „va poate tăia soarta”. Ca acest lucru să nu se întâmple, este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi.
De asemenea, evitați să folosiți aceleași lucruri ce țin de igiena personală, mai ales un prosop. Nu este vorba doar despre regulile de igienă, ci și despre faptul că puteți prelua energii negative și să vă pierdeți norocul. Ceasul anunţă o despărţire
Primul obiect care nu poate fi acceptat drept cadou este ceasul. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire.
Vasele aduc boli
Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă.
Geanta vă poate goli portofelul
Cât despre portofele, genţi şi rucsacuri, ar trebui să aibă înăuntru o mică sumă de bani, atunci când sunt oferite în dar. În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul.

Lasă un comentariu