Ce vor să ne transmită spiritele celor ce nu mai sunt printre noi

Când pierzi o persoană dragă poți simți că și o parte din tine a murit. S-ar putea să fii într-o stare completă de șoc înainte de a putea trece prin orice alte emoții. S-ar putea să vă întrebați dacă durerea va dispărea vreodată. De asemenea, vă puteți întreba dacă persoana iubită este bine de cealaltă parte și dacă el sau ea încă suferă. De asemenea, vă puteți întreba dacă persoana iubită este acum un spirit și cum puteți comunica cu el sau ea.
Cei ce practică spiritismul spun ca există câteva mesaje universale comune pe care am observat că cei dragi spirituali doresc să le ofere familiei sau prietenilor lor.
Iată câteva semne și mesaje universale pe care cei plecați vor să le cunoașteți:
1.
Îți pot auzi cu siguranță gândurile despre ei și vor încerca să răspundă într-un mod care să rezoneze cel mai mult cu tine.
2. Ei vă ajută și vă îndrumă în călătoria dvs. și vor să vă vadă fericit.
3. Ei trimit oameni ca îngeri să te îngrijească în locul lor. A intrat cineva în viața ta cu puțin timp înainte sau după moartea persoanei dragi? El/ea poate fi un înger trimis de la persoana iubită pentru a vă ajuta în această tranziție.
4. Sunt bine și nu suferă. Ei sunt restabiliți la sănătate și viață deplină la tranziție și nu mai poartă corpul pe care l-au avut cândva.
5. Vă vor vizita în somn și vă vor trimite mesaje în somn. Dacă s-a simțit real, a fost.
6. Ei vă pot trimite date speciale repetate sau secvențe de numere legate de ele, cum ar fi ziua de naștere sau aniversarea lor, pentru a vă atrage atenția.
Dacă vă întrebați dacă persoana iubită este în preajmă, încercați să întrebați. Cu câteva minute înainte de a-ți începe ziua, roagă-l să-ți arate un semn sau să trimită un mesaj că el/ea este încă prin preajmă. Ai încredere și fii deschis la posibilități.
Poate vrei chiar să aprinzi o lumânare sau să le trimiți gândurile tale că te gândești la ei. Fii deschis la magia de a primi un mesaj înapoi. Nu există coincidențe.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu