Alege o piatră runică! Testul care vă ajută să vă dezvăluiți sinele interior, vi-l recomand cu încredere

Un simplu test pentru a înțelege ceva mai mult despre personalitatea ta prin runele mitologiei celtice, folosite cândva ca alfabet de către druizii și preoții vechilor popoare germano-scandinave.
Potrivit triburilor celtice, runele sunt un sistem de înțelepciune și clarviziune, un fel de divinație cheie care ajută să descoperi ceva mai mult despre tine decât propria energie și armonie cosmică.
Chiar și astăzi sunt mulți care cred în asta și care „le cer” să se confrunte sau să înfrunte dificultățile zilnice. Cuvântul „rună” înseamnă „secretul de a șopti” și de aici sensul de mister și magie. De obicei, runele erau pictate pe pietre, talismane sau hârtie.
Iată un test simplu pentru a afla ceva mai multe despre tine. Uită-te la aceste zece rune, care îți atrage imediat atenția? După aceea, citiți descrierea pentru alegerea dvs.
1) Ehwaz (cal)
Această rună înseamnă progres pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă ai ales-o, înseamnă că este timpul să schimbi ceva. Poate că un mic șoc la locul de muncă sau semi-profesional nu vă poate face decât bine.
2) Othila (moștenire, casă)
Această rună reprezintă legăturile de acasă și de familie. Daca ai ales inseamna ca in aceasta etapa a vietii tale mediul familial este foarte important. În realitate, însă, există un dublu sens și dacă este văzută într-o cheie negativă, runa poate însemna separare: poate trebuie să scapi de ceva care nu mai funcționează.
3) Uruz (supraviețuire)
Această rună înseamnă succes. Dacă ai ales-o, ești puternic și plin de energie pozitivă, dar aspectul tău nu inspiră încredere în oameni. Prin urmare, este necesar să se lucreze asupra propriei înfățișări pentru a fi înțeles de ceilalți.
4) Gebo (cadou)
Dacă ai ales această rună, probabil că ești îngrijorat de ceva legat de chestiuni personale sau de familie. Această rună înseamnă echilibru, singurul lucru care vă poate rezolva toate conflictele interne. Simbolizează că ceva bun se va întâmpla în viața ta.
5) Algiz (elan)
Este un simbol al protecției împotriva vibrațiilor negative ale altora. Daca ai ales inseamna ca ai prieteni buni care te ajuta in momentele grele. Cu toate acestea, este necesar să înveți să contezi pe tine însuți, apucând laturile pozitive.
6) Raido (cale)Aparent, este timpul să călătorești. Dacă ai ales această rună, înseamnă că ești în armonie cu lumea interioară și noi aventuri sunt gata pentru tine. Este timpul ca strategiile să se îmbunătățească și mai mult sau să facă afaceri.
7) Berkana (renaștere) Această rună este un simbol al nașterii și renașterii. Dacă ai ales-o, înseamnă că un eveniment fericit s-ar putea întâmpla în curând. Pe de altă parte, ești gata să decolați și să realizați ceea ce ați planificat de mult timp.
8) Tyr (putere)
Numele acestei rune este cel al zeului războiului Tyr, care avea un singur braț. Acest simbol indică faptul că, ca războinic, trebuie să lupți pentru visele tale.
9) Mannaz (cosmos)
Dacă ai ales această rună, ești prea concentrat pe tine, așa că trebuie să lucrezi la acceptare și umilință. Încercați să priviți lucrurile din alt punct de vedere și să trăiți mai ușor.
10) Hagalaz (spărgere)
Această rună este simbolul distrugerii. Dar nu este întotdeauna văzut într-un mod negativ, pentru că pentru un lucru care se termină există unul care începe. Totuși, dacă ai ales înseamnă că nu este cel mai bun moment pentru a începe o afacere sau a face schimbări mari, mai bine să amâni.
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

Lasă un comentariu