Ce sunt Arhanghelii și cum vă pot ei ajuta?

Arhanghelii sunt marile ființe spirituale al căror nivel de vibrație se află chiar la vârful umanității. De fapt, Arhanghelii luminează unele calități și atribute specifice ale creatorului suprem.
Se crede că arhanghelii slujesc ființele umane pe baza misiunii divine pe care o întreprind. Datorită misiunii lor de a ridica sufletul uman care este mai aproape de creator, prezența lor în această lume a fost remarcată în numeroase locuri și în numeroase religii. Arhanghelii sunt proiectoarele luminii divine și sunt întotdeauna disponibili pentru a ajuta oamenii. Ei sunt întotdeauna gata să răspândească dragoste, vindecare și îndrumare tuturor, dar nu vor face niciodată asta fără permisiunea lor. De asemenea, vă puteți conecta la energia înaltă a arhanghelilor, dar pentru asta trebuie să vă creșteți mai întâi propria energie, deoarece va asigura o conexiune semnificativă.
Care este numărul de arhangheli din univers?
Nu există un consens pe tema numărului de Arhangheli. Unii oameni susțin că numărul este doar 7 sau 12, dar de-a lungul anilor i-am întâlnit pe mulți dintre ei și au dezvăluit că există mii de ei în univers.
Diferența de opinie apare deoarece mulți dintre Arhangheli lucrează în spatele „perdelelor închise” și astfel prezența lor nu este simțită de noi. Suntem în mare parte despre acei Arhangheli care sunt referiți în textele religioase sau cei cu care ne întâlnim în mod regulat.
Arhanghelii cunoscuți sunt…
Arhanghelul Gavril
Arhanghelul Gabriel este îngerul comunicării, al puterii și al noilor începuturi. Oamenii îl cheamă pe Gabriel de obicei pentru a-i inspira să-și găsească sinele superior.
Arhanghelul Metatron
Metatron este administratorul de înregistrare divin și legătura dintre Pământ și Cer. Metatron te ajută să renunți la trecutul tău dureros.
Arhanghelul Mihail
Michael este îngerul protecției și îi ajută pe oameni să-și depășească temerile adânc înrădăcinate. Mihail este considerat cel mai ușor Arhanghel de chemat.
Arhanghelul Rafael
Raphael este îngerul vindecării și vă poate ajuta să învățați modalitățile puternice de a dezvălui secretele vindecării proprii.
Arhanghelul Ariel
Cunoscută și sub numele de Leoaica lui Dumnezeu, Arhanghelul Ariel este cunoscut ca propagatorul fericirii, al abundenței și al vieții naturale.
Arhanghelul Haniel
Haniel este îngerul pentru vindecare, vitalitate și pasiune. Arhanghelul Haniel vă poate ajuta să vă curățați vibrațiile inferioare și să vă trăiți viața cu energie trezită. Haneil este, de asemenea, cunoscut pentru că îi ajută pe oameni să readucă dragostea în viața lor.
Arhanghelul Orion
Arhanghelul Orion este un ghid foarte puternic care provine din Tărâmurile Cerești, care oferă un ajutor imens în curățarea și protecția energetică.
Arhanghelul Jophiel
Jophiel te ajută să-ți vezi frumusețea interioară și astfel te ajută să ignori energiile negative ale lumii.
Arhanghelul Muriel
Muriel este un Arhanghel al păcii, al armoniei și al iubirii. Muriel te poate ajuta dacă te lupți cu emoțiile tale.
Arhanghelul Uriel
Sensul literal al numelui ei este „Lumina lui Dumnezeu” și este cunoscută ca îngerul luminii și al luminii. Uriel oferă lumină tuturor oamenilor care doresc să atingă o conștiință mai înaltă.
Puteți să-i chemati pe Arhangheli printr-un simplu apel precum „Arhanghelul Gabriel stă în fața mea” și le puteți cere să vă ajute în orice moment.
Binecuvântări!
Acesta este un material tradus. Ne cerem scuze pentru eventualele erori si va multumim ca ne sunteti alaturi.

 

Lasă un comentariu