O femeie puternică poate depăși multe obstacole dar nu va ierta niciodată trădarea, minciuna și răutatea

Pentru a menține relația cu partenerul său, o femeie poate sacrifica multe de la ea. Însă uneori prețul pe care îl plătește pentru „fericirea” ei este prea mare. Este vorba despre lucrurile pe care le îndură o femeie, chiar dacă nu pot fi tolerate și iertate atunci când nu merită.Ce acțiuni ale bărbaților nu pot fi tolerate și nici iertate prea ușor?
1. Lipsa de respect
Respectul este fundamentul pe care se construiesc relații puternice și de durată. Lipsa respectului înseamnă lipsa dragostei.
2. Obiceiul de a minți
Chiar și o minciună inocentă, accidentală, poate alerta și priva încrederea necondiționată într-un partener. Și dacă consideră că minciuna este un fenomen normal, cum să construiască o relație sinceră și de încredere cu el?
3. Agresivitatea
Strigătele, amenințările sunt un motiv destul de bun pentru a întrerupe relațiile cu un iubit agresiv. Chiar dacă, după un focar de furie, cere iertare și jură că acest lucru nu se va mai întâmpla.
4. Trădarea
Dacă vorbim, de exemplu, despre trădare, tu însuți decizi ce să faci în continuare. Vei reuși să ierți, să ștergi episodul trădării din memorie și să construiești cu încredere relația ta? Un lucru este clar că nu va fi la fel și că este foarte dificil să restabilești încrederea.
5. Lipsa ajutorului în casă
Responsabilitățile gospodăriei trebuie împărțite între soț și soție.

 

Lasă un comentariu