Dacă femeia este fericită și familia ei este una fericită

Se spune despre femeie ca este motorul fericirii intr-o familie. Daca ea se simte bine, transmite si celorlalti, sot si copii, acelasi vibe. Asadar putem spune ca o familie fericita este cea in care, mai intai de toate, femeia este una fericita? Cu siguranta ca da! O femeie fericită este cheia unei familii fericite.
„Bărbații trebuie să știe asta dacă o femeie este fericită, copiii, părinții, soțul, prietenii, câinele și chiar gândacii ei vor fi fericiți.” Fiecare bărbat vrea ca soția lui să fie cea mai fericită femeie din lume.
Dacă femeia este fericită în casă, atunci toată familia este fericită. Dacă o femeie este nefericită, nimeni nu este fericit. O regulă de zi cu zi atât de simplă și importantă despre care toată lumea o știe, dar o neglijează sau o subestimează. Uitând că bărbații și femeile sunt fundamental diferiți ca natură, scop, viziune asupra lumii și moduri de auto-realizare. Cu toate acestea, puteți încă învăța să vă faceți fericiți unul pe altul dacă înțelegeți care este diferența dintre noi și de ce uneori nu ne auzim.

 

Lasă un comentariu