8 semne că ai o personalitate puternică care ar putea intimida unii oameni

Atunci când oamenii întâlnesc pe cineva cu o personalitate puternică, ei nu înţeleg cu ce fel de persoană au de a face. Unii cred că eşti dominator, alţii consideră că eşti aspru, dar aceste cuvinte nu-ţi reflectă deloc personalitatea.
Oamenii puternici nu trebuie să câştige întotdeauna, ci nu-şi doresc să-i lase pe alţii să-i calce în picioare. Sigur, unii s-ar putea teme de tine, dar asta pentru că ei nu înţeleg cum poţi fi atât de confortabil în pielea ta încât să nu ai nevoie de validarea altora.
Oamenii puternici sunt, de fapt, nişte pisicuţe pe interior, dar primesc feedback negativ din partea persoanelor cu personalităţi dominatoare. Iată opt semne că ai o personalitate puternică, care îi poate speria pe cei din jurul tău, potrivit LifeHack:
1. Nu îţi găseşti scuze
2. Eşti atent la persoanele pe care le accepţi în viaţa ta
3. Urăşti conversaţiile neînsemnate
4. Nu poţi suporta lipsa de sensibilitate, idioţenia sau ignoranţa
5. Ştii să asculţi
6. Nu ai nevoie de atenţie
7. Eşti neînfricat
8. Priveşti nesiguranţele ca pe oportunităţi

Unii oameni cred că este dificil să ai prin preajmă indivizi cu personalităţi puternice. De fapt, pentru ceilalţi este dificil să te aibă aproape pentru că îi provoci să fie cea mai bună versiune a lor. Dacă asta înseamnă dificil, atunci ştii deja că este mai bine să rămâi aşa cum eşti.

 

Lasă un comentariu