Mesaj pentru toate femeile care au uitat cu ce daruri minunate le-a înzestrat Dumnezeu! Citiți asta!

Draga mea, ascultă-mă,
Ești frumoasă așa cum ești,
Nu lăsa pe nimeni să-ți spună altfel,
Ești unică, specială, o minune.
Pot exista momente când îți pierzi încrederea în visele tale și vrei să renunți complet. Continuă și ține-ți capul sus, ca să nu îți cadă coroana.  Ești o regină, iar reginele stau mereu cu capul drept.
Și da, mai poți puțin de fiecare dată când zici că nu mai poți! Ține minte: nimeni nu primește mai mult decât poate duce! Iar o femeie este atât de puternică încât au trebuit să o numească “sexul slab” pentru a-și uita puterile, pentru a crede că are nevoie de cineva sau ceva care să o facă fericită, împlinită și să-i asigure confortul.
Tu, draga mea, nu știi să fii slabă, docilă, fără păreri și resemnată cu orice primești. Tu știi ce vrei. Tu știi cu cine vrei să trăiești și cum vrei să arate viața ta. Ești atât de aproape de toate acestea. Nu preda armele acum, pe ultima sută de metri de luptă, nu acum când războiul e cel mai crâncen pentru că în aceste clipe de foc te transformi, te vindeci și crești.
Așa că ascultă-ți forța interioară și lăsa fiara să iasă atunci când nu mai poți, pentru că mai poți puțin și doar puțin a mai rămas până vei reuși!

 

Lasă un comentariu