Întoarceți o nouă pagină în viață și nu mai dați șanse persoanelor care nu merită

Respectul de sine nu este ceva ce ni se învață în școli. Este ceva ce, din păcate, învățăm singuri. Prin experiențe diferite, uneori frumoase, mai ales dureroase, înțelegem despre ce este vorba. Iar respectul de sine uneori se referă la a fi puțin egoist. Trebuie să fim egoiști în sensul că trebuie să înțelegem ce este sănătos pentru bunăstarea noastră.
Sunt momente când toți avem o zi proastă și uneori facem lucruri rele. Dar trebuie să înțelegem că există pur și simplu oameni răi, care nu au empatie, nici respect pentru ceilalți. Nu trebuie să le dăm șabse ka nesfârșit, nu este treaba ta să repari o persoană care în mod clar nu vrea să schimbe nimic.
Nu trebuie să ne îndoim de noi înșine și să ne simțim rău pentru ceea ce suntem, așa că am ajunge la ceva „bun”. Cumva, cei mai mulți dintre noi ajung să scuzăm comportamentul rău, fără respect, când nu ar trebui să fie așa. Unele lucruri trebuie luate la valoarea nominală. Când înțelegem asta și începem să aplicăm această mentalitate în relațiile noastre, vom fi în sfârșit eliberați de oamenii toxici din jurul nostru.

Lasă un comentariu