Cum se răzbună fiecare zodie în parte?

Atunci când vine vorba de zodii răzbunătoare există câțiva nativi care nu iartă și nu uită pe nimeni atunci când sunt răniți sau trădați. Cine sunt persoanele care nu renunța la vendetă.
Berbec
Nativii din zodia Berbec sunt cunoscuți pentru faptul că sunt iuți la mânie și extrem de temperamentali. Nu uită și nu iartă nimic, iar atunci când se simt nedreptățiți se vor răzbuna, acesta fiind felul lor de a-și „face dreptate”.
Taur
Nativii din zodia Taur sunt extrem de răzbunători. Colerici, extravanganți și egocentriști, oamenii născuți sub acest semn zodiacal vor face tot posibilul să suferi dacă i-ai rănit. Nativii Taur sunt extrem de vocali și îți vor reproșa pentru toate lucrurile rele care i s-au întâmplat. Mai mult de atât, Taurii sunt competitivi și geloși. Dacă le ești infidel, acești nativi îți vor plăti cu aceeași monedă.
Gemeni
Nativii din zodia Gemeni sunt printre cei mai puțin răzbunători din zodiacul european. Acești reprezentanți ai zodiilor de aer au o viață extrem de activă, sunt veseli, extrovertiți și mereu puși pe glume. Adoră să fie în centrul atenției și, de obicei, atunci când se ceartă cu cineva ajung să se împace destul de repede.
Rac
Persoanele născute sub zodia Racului nu dau multă importanță răzbunării. Ei trăiesc clipa și se bucură de momentele petrecute de persoanele care sunt în viața lor în prezent. Nu suferă tare după cei pe care-i pierd deoarece pot deveni extrem de indiferenți și reci atunci când își propun acest lucru.
Leu
Se spune că trebuie să te ferești de mânia unui nativ Leu, deoarece aceștia ar fi cei mai răzbunători și mânioși dintre toate zodiile de foc ale horoscopului european. Te pot face să suferi cu numai câteva vorbe tăioase, iar odată ce au rupt legătura cu cineva nu mai există cale de întoarcere.
Fecioară
Nativii din zodia Fecioară țin foarte mult la imaginea lor, acesta fiind motivul pentru care atunci când sunt trădați își planifică răzbunarea până la cel mai mic detaliu.
Balanță
Deși sunt considerate cele mai pașnice zodii din horoscopul european, Balanțele consideră că cea mai bună armă este adevărul. Acești nativi urăsc nedreptatea și vor face tot posibilul pentru a-și apăra drepturile, integritatea, principiile prietenii și familia.
Cea mai bună răzbunare a lor este indiferența. O balanță te va părăsi atunci când va simți că ai trădat-o. Nativul acestei zodii de aer te va face să suferi prin lipsa ei, fiind conștienți că nimic nu doare mai tare decât indiferența.
Scorpion
Cei născuți sub zodia Scorpionului sunt cei mai răzbunători nativi ai horoscopului european. Nu iartă și nu uită și te vor face să plătești atunci când te aștepți cel mai puțin la acest lucru.
Săgetător
Deși au un orgoliu extrem de mare, nativii Săgetător nu țin mult la răzbunare. Preferă să elimine persoanele toxice din viața lor și să se concentreze pe carieră și iubire.
Capricorn
Nativii din zodia Capricorn consideră că sunt mult mai presus decât o răzbunare banală. Aceste persoane se concentrează pe echilibrul din viața lor și nu se implică în vendete. Dacă se simt nedreptățiți, Capricornii preferă să apeleze la poliție și să lase legea să-și facă treaba.
Vărsător
Nativii din zodia Vărsător sunt capabili să facă o scenă în public pentru a te face să regreți că le-ai făcut vreodată vreun rău. Persoanele născute sub acest semn de aer se răzbună prin faptul că te elimină complet din viața lor.
Pești
Romanticii incurabili ai zodiacului european adoră răzbunarea, chiar dacă nu o recunosc. Nativii din zodia Pești sunt genul de oameni care iubesc cu intensitate și își plănuiesc răzbunarea cu același patos, atunci când sunt răniți.

 

Lasă un comentariu