Învață să ceri ajutor îngerului tău păzitor. Iată cum s-o faci

Ingerul pazitor ne-a fost dat de catre Dumnezeu in clipa Botezului, ca sa ne ajute a pasi pe calea mantuirii. Ingerul pazitor este trimis de Dumnezeu sa aiba grija de noi si este unic pentru fiecare persoana.
Ingerii pazitori sunt alaturi de noi mereu si le putem cere ajutorul ori de cate ori suntem in dificultate, ori de cate ori avem nevoie de ceva, avem nevoie de o indrumare, ghidare, de a lua o decizie, de ceva material (bani, servici, casa, loc de parcare, rezolvarea unei situatii etc.), am gresit cu ceva in fata lui Dumnezeu si il rugam sa se roage pentru noi pentru a primi iertarea greselii, etc. Ei sunt dispusi sa ne ajute, trebuie doar sa le cerem asta.
Dimineata dupa ce te-ai trezit traseaza-i sarcini cu ce sa te ajute; Puterea ingerului pazitor este nemarginita. Ingerul pazitor se bucura tare mult atunci cand noi ii cerem ajutorul, astfel el isi poate face misiunea data de Dumnezeu si astfel el poate evolua, creste spiritual.
Ingerul pazitor nu ne paraseste niciodata, ca el ramane mereu credincios misiunii pe care Dumnezeu i-a incredintat-o pentru a mantui sufletul nostru, pentru ca el iubeste sufletul incredintat grijii sale, se roaga pentru el si-i sopteste la ureche numai sfaturi bune; el este constiinta noastra buna, care ne duce pe drumul mantuirii, daca il ascultam. El se bucura cand il ascultam si plange cand ne prefacem surzi la sfaturile sale.
Invata sa crezi in puterea ingerilor. Ei sunt cu tine mereu.

 

Lasă un comentariu