Îți mulțumesc, Doamne că ai grijă de mine în fiecare zi

Iti multumesc Doamne Dumnezeul meu pentru tot ce mi-ai dat in viata asta, in primul rand iti multumesc ca sunt sanatos, ca am ochi sa vad minunatiile pe care Tu le-ai creat pentru noi,am urechi sa pot auzi de Tine si sa te pot cunoaste mai bine, iti multumesc din suflet ca ai fost tot timpul alaturi de mine si m-ai pazit de toate cele rele,mi-ai ajutat sa trec cu bine peste greutatile vietii si ai ascultat tot timpul rugaciunile mele chiar daca eu sunt un nevrednic si un mare pacatos.
Te rog din tot sufletul meu nu te departa de la mine Doamne ca fara Tine simt un gol in sufletul meu si simt ca nu am nici un rost in viata asta ca toate sunt doar prin Tine Doamne Dumnezeul meu,toata speranta si toata nadejdea doar Tu esti pentru mine.
Te mai rog Doamne sa ai grija de noi de toti,ca toti suntem fii Tai asa cum suntem noi mai buni sau mai rai si iarta-ne noua gresalele noastre,ca pacatosi suntem de nu mai stim de noi. Spala-ne Doamne sufletele noastre, curateste inimile si gandurile noastre de cele rele si pune in noi un duh nou,curat si statornic sa te putem primi pe Tine ca fara Tine nu exista mantuire.
Doamne Dumnezeul nostru ai grija de noi de toti si iarta-ne pe noi nevrednicii.

Amin

Lasă un comentariu