Nu orice femeie poate fi înlocuită. Ai grijă după ce alergi că s-ar putea să pierzi ceea ce ai

Unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le poate trăi o femeie este sentimentul trădării – când ai încredere supremă în partenerul tău, vezi cum te tratează prost, dar îl lași să o facă. Capacitatea de a-ți lăsa garda jos și de a crede că o altă persoană nu te va folosi este o senzație incredibilă, dar poate fi destul de înspăimântătoare, deoarece fiecare parte a sufletului tău își dorește sincer să creadă că nu vei fi rănită.
Una dintre cele mai dificile decizii pe care nu va trebui decât să o înfrunți este nevoia de a accepta faptul că, în sine, iubirea pentru o persoană nu înseamnă că vrea să fie cu tine. Iar celui care te-a făcut să suferi ar trebui să-i fii recunoscătoare.
Dacă nu era el, continuai să te supui în tăcere minciunii.
Dacă nu era el, credința ta în astfel de oameni ar continua.
Dacă nu era el, nu ai fi acumulat suficientă înțelepciune pentru a realiza momentul în care trebuie să spui „suficient” înainte de a fi prea târziu. Datorită faptului că te-a subestimat, acum ești pe deplin conștientă de valoarea ta.
Iartă-te pentru ceea ce nu știai și promite să folosești noile cunoștințe pentru a te proteja mai bine în viitor.
Timpul ne ajută să distingem oamenii buni de cei răi. În al doilea rând, oferă oportunitatea de a-ți arăta adevărata lor față, în ciuda așteptărilor. Cunoaște-te mai bine și recâștigă controlul asupra propriei vieți. Câștigă fericire petrecând timp cu oameni importanți pentru tine și încetează să-ți oferi dragostea oamenilor greșiți.

Sursa – estiminunata.ro

Lasă un comentariu