Dacă ai aceste 5 trăsături, ai cea mai rară personalitate din lume

Dintre toate cele 16 personalități, există una care nu este atât de tipică. Acest tip de personalitate este atât de rar încât doar 2% din populație are acest tip de personalitate. INFJ înseamnă intuiție, sentiment, introversie și judecată. Oamenii care se încadrează în acest tip de personalitate tind să fie mai introvertiți și mai orientați spre oameni, fiind în același timp mai emoționali și raționali. Inutil să spun că sunt o rasă rară.
Mai jos, vom acoperi cele cinci trăsături principale ale unui INFJ.
1. Se simt ca niște extratereștri.
Majoritatea oamenilor care au acest tip de personalitate sunt foarte diferiți și au perspective diferite, care fie îi pot face pe oameni să fie atrași spre ei, fie îi pot pune pe alți oameni pe fugă.
2. Ei absorb energia altor oameni.
INFJ se aseamănă mult cu empații prin faptul că pot absorbi energia altora. Asta are foarte mult de-a face cu motivul pentru care sunt introvertiți naturali, deoarece tind să aibă nevoie de timp pentru ei înșiși pentru a se împrospăta după ce au fost în preajma multor oameni.
3. Ei pot prezice lucruri
INFJ-urile sunt foarte intuitivi. În multe cazuri, ei pot înțelege o situație fără a avea prea multe informații și doar știu lucruri, indiferent dacă li s-a spus sau nu. Au simțuri intuitive foarte bune.
4. Sunt echilibrul perfect dintre emoțional și rațional.
Majoritatea oamenilor se înclină într-o direcție sau alta, în timp ce INFJ este cineva care este un bun echilibru între ambele. Ei pot rămâne liniștiți în timp ce echilibrează emoția și raționalitatea. Cu toate acestea, într-o zi proastă, unul sau altul poate obține tot ce este mai bun dintre ei.
5. Sunt introvertiți.
INFJ-ii sunt adevărați introvertiți. Ei o duc la nivelul următor. Nu au nevoie de oameni, dar îi iubesc pe oameni, așa că nu își petrec tot timpul singuri.

 

Lasă un comentariu