10 semne că pisica te iubește

Datorită naturii sale misterioase, este greu să deslușești semnele că pisica te iubește. Însă există câteva moduri prin care poți observa că pisica iubește stăpânul. Pisica își arată dragostea într-un mod mai subtil decât câinii. Dar un iubitor de pisici poate să recunoască oricum semnele sale de afecțiune. Cu cât ai mai multă încredere în instinctele tale – așa cum pisica are într-ale ei – cu atât mai mult vei înțelege sentimentele pisicii tale.
1. Clipește lent cu ambii ochi
2. Îți aduce „cadouri”
3. E comunicativă
4. Doarme în apropierea ta
5. Își expune burta
6. Își freacă capul de tine
7. Te linge
8. Își ține coada sub forma unui semn de întrebare
9. Îți frământă corpul pentru a produce lapte
10. Se freacă de picioarele tale
Răspunsul la întrebarea „Mă iubește pisica mea?” este parțial identic cu răspunsul la întrebarea „Este fericită pisica mea?”. Pentru că dacă o faci să se simtă fericită în prezența ta, acest lucru este aproape sinonim cu iubirea. Pisica poate fi fericită chiar și când nu ești acolo, dacă are încredere că te vei întoarce. Și această încredere este un semn de iubire, la fel ca în cazul câinelui.
Dacă este tratată cu dragoste și atenție, pisica iubește stăpânul său. Acum că știi să citești semnele că pisica te iubește, sperăm să vă arătați mereu iubirea reciproc și îți dorim o perioadă plină de iubire cu blănoasa ta!

 

Lasă un comentariu