5 motive pentru care oamenii puternici nu se răzbună și lasă karma să facă asta în locul lor

Deși mulți oameni cred că vor găsi o oarecare ușurare dacă se răzbune personal pe persoana care le-a făcut ceva greșit, acei oameni care sunt mai puternici sunt siguri că va fi mult mai bine să permită karmei să facă acea muncă murdară în loc de lor. Probabil ați auzit zicala „Ceea ce se întâmplă, vine”, așa că nu va trebui să vă răzbuni din următoarele motive esențiale:
Te vei simți mult mulțumit când vei vedea karma făcând asta în locul tău.
Karma nu ratează niciodată când lovește și, de asemenea, lovește cât de puternic poate. Să vezi o persoană care se autodistruge va fi mult mai mulțumitor și mai ușurator decât răzbunarea personală.
Vei avea mâinile mereu curate.
Un lucru important este să vă păstrați mâinile întotdeauna curate.Karma este ceva gratuit și nu include un fel de activități negative. Răzbunarea este o sarcină murdară și dăunătoare, în timp ce karma va menține conștiința curată.
Știu că trebuie să-și aleagă bătăliile.
Cei care sunt înțelepți știu că nu vor putea lupta cu întreaga lume la un moment dat.  Cel mai bine vă puteți cheltui energia privind viitorul și nu înapoi la ranchiunile sau nedreptățile din trecut.
Ar putea exista consecințe oribile atunci când te răzbuni personal.
 Karma este o astfel de consecință.  Cei care sunt oameni mai puternici își amintesc întotdeauna că karma pozitivă a lor este mult mai valoroasă și mai bună decât orice tip de răzbunare ar putea fi vreodată.
A trăi bine va fi cea mai bună răzbunare posibilă.
Dacă doriți să vă răzbuni personal pe oamenii care ți-au făcut ceva rău, ar trebui să trăiești viața în cel mai bun mod posibil. Succesul este cel mai important lucru al unei persoane, așa că oamenii care ți-au făcut ceva greșit în trecut vor fi invidioși pe succesul tău, neputând să-l împărtășească.

 

Lasă un comentariu