Ce ţi-ar spune Dumnezeu în funcţie de zodie?

Înțelepciunea lui Dumnezeu este infinită, însă fiecare zodie are de învățat în parte din vorbele pe care Acesta Le-ar avea de spus celor 12 semne zodiacale.
BERBEC
Tu, Berbecule, ai planuri mari, pe care le vei începe, dar sunt atât de mărețe, încât le vor trebui sute de ani să fie terminate. Ești un om al acțiunii, iar misiunea ta în viață este să le faci cunoscută oamenilor Creația Mea. Iar pentru munca ta excelentă, îți dau în dar o virtute, aceea a respectului de sine.
TAUR
Taurule, tu ai puterea de a transforma orice în substanță. Orice va porni de la o idee, tu, Taurule, o vei pune în aplicare și vei avea grijă ca această muncă să fie terminată. Nu te vei răzgândi, nu vei pune la îndoială nimic.
GEMENI
Gemenilor, aveți o calitate importantă, aceea de a comunica. Îți voi da întrebări, dar va trebui ca voi singuri să le aflați răspunsurile. Veți ști cum să le răspundeți mai departe și oamenilor și aveți puterea de a-i face să înțeleagă ceea ce se întâmplă în jurul lor, căci ați fost înzestrați de către mine cu darul Cunoașterii.
RAC
Ești sensibil și ai puterea să-i înveți pe oameni despre ceea ce înseamnă emoțiile. Ai puterea de a-i face pe oameni să râdă, să plângă, să fie conștienți de sentimentele nedescoperite din interiorul lor și să îi aduci mai aproape unul de celălalt, pentru că tu ai darul Familiei
LEU
Leule, tu îmi propovăduiești Creația în lume, dar tu trebuie să fii mai precaut, pentru este Creația Mea și nu a ta. Nu te lăuda în deșert, pentru că oamenii vor știi. Trăiește-ți viața cu Onoare, darul pe care Ți L-am Dăruit.
FECIOARĂ
Tu, Fecioaro, care scrutezi tot, poți analiza ce fac oamenii din Creația Mea. Știi să le spui cât și unde greșesc, astfel încât prin intermediul lor Lucrarea Mea să fie desăvârșită. De aceea pe tine Te-Am Înzestrat cu Puritatea Gândului.
BALANȚĂ
Balanță, știi cum să mobilizezi masele, astfel încât acestea să învețe ceea ce înseamnă cooperarea, dar și cum să-și conștientizeze îndatoririle față de ceilalți, de aceea tu ai primit darul Iubirii.
SCORPION
Scorpionule, tu ai capacitatea de ști ce se ascunde în mințile celorlalți, însă misiunea ta este să nu spui ceea ei gândesc. Este una dificilă, mai ales că vei asista neputincios la adevăruri dureroase, iar această durere te va întoarce împotriva oamenilor și împotriva ta. Atunci îți vei întoarce fața către Mine și vei ști ce înseamnă darul Motivării.
SĂGETĂTOR
Tu știi cum să-i faci pe oameni să se simtă bine, să râdă, le dai speranță, cu ajutorul căreia aceștia își întorc fața către Mine.
CAPRICORN
Capricornului ai darul de a-i învăța pe oameni ceea ce înseamnă hărnicia. Nu este o misiune ușoară, pentru că pe umerii tăi stă bunăstarea întregii omeniri. De aceea te-am înzestrat cu Responsabilitate, pentru că ai puterea să te îngrijești de frații și surorile tale.
VĂRSĂTOR
Ai puterea, tu, Vărsătorule, să vezi ceea ce se va întâmpla în viitor. Vei fi singur, vei purta această povară, dar pentru că ai fost înzestrat cu darul Libertății.
PEȘTI
Peștilor, aveți cea mai grea misiune, aceea de a aduna toate necazurile din lume și a le aduce la Mine. Dar lacrimile voastre vor fi, în cele din urmă, Lacrimile Mele.

Lasă un comentariu