Dacă observi unul din aceste 5 semne, îngerul tău păzitor vrea să îți spună ceva!

Fiecare persoană deține cel puțin un înger păzitor. Cineva are un singur înger, iar cineva poate avea mai mulți.
Îngerii îți respectă libertatea și nu vor interveni decât dacă este chemat sau dacă viața ta este în pericol. Îngerii comunică cu noi prin simțuri intuitive și semnale speciale.  Totodată, îngerii ne oferă în mod constant semne, mai ales atunci când doresc să ne atragă atenția.
Îngerul tău păzitor îți transmite următoarele semne când vrea să ia legătură cu tine:
1. Zgomot în urechi
Zgomotul în urechi este un mod dese ori utilizat în comunicare dintre îngeri și oameni. Acesta poate fi un semn de sprijin care îți amintește că îngerii sunt alături și sunt gata să te susțină.
2. Cifra 11
Numărul 11, în special, ​​are multe semnificații, iar îngerii îl trimit repetat când vor să-ți spună ceva. 11 înseamnă ”trezirea”. Îngerii te îndeamnă să te „trezești” fie într-un sens spiritual, fie în sensul că este timpul să îți dai seama de un adevăr pe care eviți să-l vezi.
3. Pene
Dacă, pe neașteptate, găsești o pană, acesta este un semn al îngerului păzitor: nu te descuraja! Este o consolare că totul va fi bine și nu ești singur. Nu lupta singur cu problema, cere îngerilor ajutor și îndrumare.
4. Șoimii
Șoimul – un simbol al intuiției. Îngerii trimit șoimii ca un semn că ar trebui să-ți urmezi instinctele, deoarece intuiția nu te înșeală, chiar dacă punctul tău de vedere diferă de cele mai multe ori. Șoimul îți amintește că nu poți ignora adevărul.
5. Senzații stranii în regiunea plexului solar
Chakra plexului solar (situată la 5 cm sub ombilic) este extrem de sensibilă la energie; de aceea se spune despre intuiție: „o simt în interiorul meu”. Îngerii trimit senzații în această regiune pentru a avertiza: ceva nu este în regulă!

 

Lasă un comentariu