Cel mai puternic ritual pentru a ne îndeplini dorințele!

Iată cel mai puternic ritual pentru împlinirea dorințelor tale, folosind doar puterea elementelor Pământului – aer, foc, apă și pământ. După finalizarea ritualului, rezultatul pe care îl căutați vă va veni foarte repede și precis, ca un dar din ceruri, ceea ce este de fapt.
Acesta este un ritual care folosește Legea universală naturală a atracției pentru a crește tempo-ul de implementare și pentru a vă materializa dorința cu o baghetă magică.
Pentru acest ritual puternic, veți avea nevoie de o monedă de argint, o lumânare albă și un borcan de jumătate de litru cu capac.
1. Turnați un pahar cu apă în borcan, aprindeți lumânarea și scrieți-vă dorința pe o foaie albă de hârtie.
2.Odată ce ați terminat cu dorința, îndoiți cu sârguință foaia de hârtie, aruncați moneda de argint în borcan și puneți în interior foaia pliată cu dorința.
3. Închideți borcanul cu capacul și puneți-l într-un loc întunecat să stea acolo timp de trei zile.
4. În a patra zi, când afară se întunecă, luați borcanul și turnați conținutul în gaura mică pre-săpată de sub un pom fructifer verde și tânăr. În timp ce turnați apa, spuneți cu voce tare dorința dvs.
Ritualul se poate face în mediul urban – nu neapărat în sat sau undeva în natură. Dorința ta poate fi nu numai materialistă, ci și despre iubire sau protecție împotriva impacturilor negative. Acest ritual puternic funcționează și „De ce funcționează?” ar putea fi explicat chiar și logic:
Puterea ritualului este că apa, după cum știm, își amintește informațiile – în acest caz, își va aminti dorința ta scrisă pe foaie și o va absorbi. Când turnați apa sub copac, aceasta nu dispare, ci continuă să funcționeze – atunci rădăcinile plantei vă vor absorbi cuvintele și dorința va crește ca un copac. De ce trebuie să o faci când afară este întuneric? Pentru că luna și stelele fac dorințele să devină realitate, mai bine decât soarele.
Acest ritual simplu, dar foarte puternic îți va îndeplini toate dorințele, bucură-te!

 

Lasă un comentariu