Nu lăsați frica de singurătate să vă facă să stați alături de oameni toxici și nepotriviți

Singuratatea este o emotie puternica si infricosatoare. Ea poate veni de nicaieri, dintr-o data…si iata cum ajungi ca viata ta sa fie data peste cap. Singuratatea iti poate schimba modul in care vezi viata si te poate face sa simti ca esti intr-o lupta constanta cu tine. Pentru o femeie puternica si independenta, singuratatea poate fi un sentiment chiar patetic. Vei dori imediat sa scapi de ea cu ajutorul prietenilor si al oamenilor dragi din viata ta. Vei dori sa ignori acest adevar. Dar uneori, decît să stai lângă oamenii nepotriviți, mai bine alegi să stai singură o perioadă pentru a-ți pune ordine in minte și în viață!
De fapt, toata lumea se teme de singuratate. Insa problema este ca nimeni nu are curajul sa o spuna cu voce tare. Ne ascundem, ne este rusine de fantomele noastre, de gandurile pe care le avem.
Ne este dificil sa fim vulnerabili. Insa, ce avem cu adevarat nevoie este sa vorbim. Sa impartasim cu altii modul in care ne simtim, sa lasam toata energia negativa afara, aceasta energie pe care am tinut-o atat de mult timp in sufletul nostru. Trebuie sa fim puternici pentru noi insine… si puternici unul pentru celalalt. A te simti singura poate deveni una dintre cele mai mari puteri ale tale si cu siguranta nu este o condamnare la moarte.
Nu sunteti singure. Sunteti oameni. Si, uneori, oamenii se pot simti singuri… este si normal. Se pot simti tristi, suparati, dezamagiti. Si daca accepta asta si incearca sa gaseasca o solutie pentru problemele lor totul se schimba. Iar tristestea este inlocuita cu zambetul, supararea cu fericirea si dezamagirea cu bucuria.

 

Lasă un comentariu