Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei Răspunsul te va surprinde

Află ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Dacă te-ai întrebat deseori cine ai fost în altă viață, poți afla ușor răspunsul folosind numerologia. Pentru a face acest lucru, trebuie să calculezi suma totală a anului tău de naștere. În funcție de rezultat o să știi ce caracteristici ți-au definit personalitatea în trecut.
Ce ai fost într-o viață anterioară, potrivit numerologiei. Cum să-ți calculezi viața trecută
Pentru a-ți cunoaște viața anterioară, conform numerologiei, trebuie să calculezi suma anului tău de naștere. De exemplu, dacă te-ai născut în anul 1998, vei calcula 1+9+9+8 = 27. Suma pentru 1998 a fost 27, așa că va trebui să calculezi din nou: 2+7 = 9.
Dacă te-ai născut, de exemplu, în anul 1990, trebuie să calculezi 1+9+9+0 = 19. Pentru a-ți găsi numărul și misiunea în viață, conform numerologiei, trebuie să calculezi din nou 1+9 =10. De asemenea, zece nu face parte din calcule, așa că va trebui să adaugi a treia oară: 1+0 = 1. 1 este, așadar, numărul care va defini cine ai fost în viața ta trecută. Acestea au așadar au o vibrație mai intensă.
Semnificația numerelor
1. Dacă din suma calculelor tale ți-a rezultat cifra 1, înseamnă că în viața ta anterioară ai deținut o funcție de mare importanță.
2. Dacă rezultatul tău este cifra 2, înseamnă că în viața trecută ai fost o persoană care aprecia un stil de viață echilibrat. Ai avut mereu o atitudine pașnică și calmă.
3. Dacă rezultatul calculelor tale a fost cifra 3, înseamnă în numerologie că în viața ta trecută ai fost o persoană căreia îi plăcea să experimenteze totul.
4. Numărul 4 în numerologie înseamnă că în viața ta anterioară ai fost o persoană foarte bine organizată și practică. Ai dobândit această calitate din alte vieți anterioare.
5. Cifra 5 înseamnă, pentru numerologie, că în viața ta trecută ai fost o persoană foarte curioasă și ai vrut să experimentezi totul în viață, pentru a trăi la maximum.
6. Dacă ai primit ca rezultat cifra 6, înseamnă că în viața ta anterioară ai fost o persoană foarte sensibilă. Probabil ai petrecut mult timp căutând echilibrul emoțional.
7. Dacă răspunsul este cifra 7, înseamnă că ai fost o persoană perfecționistă, plină de înțelepciune. Acele calități, probabil, te-au făcut specialist în domeniul căruia te-ai dedicat în prezent.
8. Cifra 8, conform numerologiei, reprezintă capacitatea de realizare, o atitudine dinamică și competitivitate. Este posibil să fi câștigat premii sau un fel de recunoaștere pentru eforturile tale.
9. Numărul 9 spune despre tine că în viața anterioară ai fost o persoană extrem de idealistă și aveai o mare nevoie de a fi în centrul atenției. Probabil că ți-ai petrecut viața cântând pe o scenă.

 

 

Lasă un comentariu