Cum să afli ce ai fost în viața anterioară în funcție de câteva indicii

Dacă îți dorești să înțelegi viața anterioară și să afli dacă ai avut una (sau chiar dacă ai avut mai multe), mai întâi trebuie să te documentezi despre conceptul de memorie celulară. În acest ghid, vom explora natura acestui tip special de memorie. De asemenea, vom lua în considerare semnele cheie fizice, mentale și emoționale pe care le-ai avut în viața anterioară.
1. Deja Vu
Deja vu este acel sentiment ciudat, brusc, pe care îl primești atunci când ești lovit de un sentiment pe care l-ai făcut, auzit sau ai simțit ceva înainte. Poate fi provocat de orice, de la chipul unei persoane până la miros, gust sau vizitarea unui loc nou pe care nu-ți amintești că l-ai vizitat în această viață. De fiecare dată când aveți acest sentiment, este un indiciu al tipului de viață trecută pe care l-ați trăit.
2. Amintiri neobișnuite
Unul dintre cele mai frecvente semne ale vieților trecute sunt amintirile neobișnuite. Acestea pot apărea oricând și pot fi mai detaliate decât cele asociate sentimentului de deja vu. De exemplu, s-ar putea să observați că există ceva neobișnuit la aceste amintiri atunci când le comparați cu amintirile altora și constatați că nu există suprapuneri. Acest lucru este deosebit de obișnuit cu lucrurile despre care ați putea crede că s-au întâmplat când erați tânăr, dar despre care familia voastră vă poate garanta că nu au avut loc niciodată.
3. Vise și coșmaruri
La fel ca în cazul amintirilor aparent semnificative, este important să căutați mici detalii care să pară banale și să dețină totuși cheia înțelegerii vieții pe care o trăiți. În special, căutați semne despre locul în care ați fi putut locui și încercați să notați tot ce vă amintiți când vă treziți. Cu un pic de cercetare, puteți începe să vă restrângeți viața trecută la o anumită țară, oraș sau ocupație.
4. Frici și fobii
Când vă gândiți cum să vă amintiți trăirile din viața trecută, este posibil ca mintea voastră să nu treacă imediat la ideea de fobii. Oricum, aceste temeri și frici aparente pot fi de fapt legături cu experiențe vechi din viețile anterioare, așa că luați-le în considerare. Unele fobii sunt extrem de comune și, prin urmare, sunt mai puțin probabil să fie legate de viețile trecute. Exemple de astfel de frici ar fi: frica de înălțimi, proceduri medicale, șerpi, rechini și păianjeni. Toate acestea se referă la dorința de bază de a supraviețui.
5. Durere inexplicabilă
Este de la sine înțeles că toate durerile inexplicabile ar trebui să fie investigate temeinic de către profesioniștii din domeniul medical. Multe boli și afecțiuni sunt greu de descoperit și pot necesita un diagnostic lung de excludere. Cu toate acestea, dacă medicii voștri au epuizat toate explicațiile posibile pentru un tip de durere pe care o aveți, nu respingeți ideea că disconfortul vostru ar putea fi legat de experiențele din viața anterioară.
6.Semnele din naștere
Oamenii care studiază natura reîncarnării s-au întrebat adesea dacă aceste semne ar putea constitui dovezi concrete pentru viețile trecute. De fapt, există cazuri documentate de descoperire a imaginilor care prezintă aceleași semne asupra altor persoane.

 

Lasă un comentariu