TOP 8 locuri spirituale cu cel mai puternic câmp energetic din lume. Află ce loc din România este în acest top

Există locuri în lume, unde poți simți legătura cu divinul – unul dintre ele Lacurile Rila, cunoscut pentru câmpul energetic puternic. Acolo unde oamenii sensibili visează lucruri ciudate, după ce au petrecut noaptea acolo. Un astfel de tip de locuri ar putea să vă ofere răspunsuri la întrebările puse îndelung și să vă facă să simți energia concentrată la un nivel mai spiritual.
Iată zece locuri spirituale cu cel mai puternic câmp energetic:
1. Rila – Bulgaria
Unii ar putea părea surprinși, dar acest lanț muntos este unul dintre centrele energetice ale lumii. Nu întâmplător, unul dintre cei mai mari maeștri spirituali ai secolului XX – Beinsa Duno este bulgar și a ales să transmită înțelepciunea la Rila. Zona din jurul Lacurilor Rila are de fapt o energie foarte puternică și oamenii mai sensibili o simt și primesc vise ciudate atunci când stau în zonă.
2. Machu Picchu în Peru
Orașul pierdut al incașilor este unul dintre locurile legate de centrele energetice ale lumii. Incașii au construit Machu Picchu într-un loc anume, sus, în Anzi. Locul în sine canalizează energia și permite oamenilor să experimenteze ceva care pur și simplu nu aparține lumii noastre.
3. Platoul Uluru din Australia
Situat în centrul țării continentale, Uluru este centrul spiritual al Australiei. Legendele spun că platoul în sine este gol și este o sursă de energie, pe care o numesc Tiukurpa (Dreamtime). Triburi antice care înconjoară platoul au lăsat multe povești din „Dreamtime” pictate în unele dintre peșterile din zonă. În triburi a rămas credința că atunci când o persoană ocolește platoul, primește viziuni spirituale.
4. Insula Paștelui
Acesta este unul dintre cele mai izolate locuri din lume, care găzduiește statui uriașe. Oamenii de știință nu au absolut niciun răspuns la întrebarea „Cine le-a făcut?” În general, întregul loc este un mister complet – și figuri neterminate, un sat ceremonial cu cele 53 de case de piatră fără ferestre și uși și multe altele. Cel mai mare mister, însă, rămâne așa. „Buricul lumii” – se spune că aceasta este piatra circulară care poartă secretele universului, cea care adună cele mai importante linii energetice spirituale ale Pământului.
5. Berat- Albania
Este mândria arhitecturii albaneze. Orașul vechi se află sub protecția UNESCO. Berat prezintă o combinație minunată de cultură, tradiții și obiceiuri orientale și vestice. Orașul este un tezaur al istoriei albaneze și este o dovadă a armoniei dintre religie și cultură. În Berat, oamenii experimentează o energie de vindecare spirituală foarte puternică. În secolul al III-lea, orașul a devenit „orașul-castel”. Astăzi, în spatele zidurilor orașului sunt încă oameni vii, care nu cred în boli, care fac acest loc unic și autentic.
6. Stonehenge
Stonehenge este cel mai faimos monument megalitic din lume, probabil dedicat Soarelui, cu o veche necropolă. Situat în mijlocul Câmpiei Salisbury, în comitatul Wiltshire, Marea Britanie. A funcționat probabil ca observator astronomic în legătură cu cultele și performanța economică a populației agricole. Este construit din plăci și stâlpi monolitici, formând cercuri concentrice.
7. Sfinxul din Bucegi
În anul 1968, arhitecul peruan, Daniel Ruzo a vizitat România, îndeosebi Platoul Bucegilor după ce văzuse imaginea Sfinxului pe o carte poștală. Acest „Centru” reprezintă o poartă de ieşire din universul terestru, cu o activitate energetică măsurabilă, care se manifestă ciclic. Se constata că, din 1986, intensitatea centrului s-a amplificat.
8. Piramidele bosniace
Sunt pe planetă cu mult înainte de epoca neolitică. Analize radio-carbon efectuate de Universitatea din Shlyonsk / Polonia, 2011 / datează aceste piramide înainte de 12.350 de ani / plus/minus 50 de ani /. Conform acestor analize, structurile piramidale bosniace sunt cu mii de ani mai vechi decât piramidele egiptene. Sub piramidă s-a gasit un mic lac albastru. Lacul este cu apă curată sterilă, fără bacterii, alge, ciuperci, microorganisme, animale sau mușchi și noroi. Ei o numesc apă vie pentru că purifică corpul. Aceasta înseamnă că aceste facilități sunt „săli de vindecare”. Corpul uman se regenerează mai repede și boala dispare.

 

 

 

Lasă un comentariu