Câteva metode simple de a atrage energia pozitivă în casa ta

Lumina soarelui și aerul curat sunt esențiale pentru purificarea unui spațiu și pentru a-ți umple cu energie pozitivă casa. În timp ce unele persoane rămân sceptice, altele cred cu tărie că aceste tipuri de energie sunt prezente pretutindeni, fiind la fel de importante în viața omului ca și emoțiile. În locuința noastră, o concentrație diferită de energii poate fi prezentă în orice cameră și în orice colțișor, reflectându-se și în stările de spirit ale membrilor familiei.
Certurile, o atitudine negativistă sau emoțiile puternice din locuința ta nu trebuie să-ți controleze viața, deoarece le poți înlocui foarte ușor cu energie pozitivă.
Aerul curat umple casa de energie pozitivă
În primul rând, trebuie să cureți toate ușile și ferestrele din casă, acestea fiind locurile prin care pătrunde energia negativă, dar și cea pozitivă, dacă facem ceva în acest sens.
Curățenie generală
Acumularea de praf, mizerie și obiecte în dezordine poate influența cantitatea de energie negativă din locuința ta. Este important ca o dată sau de două ori pe săptămână să-ți faci timp pentru o curățenie generală, având grijă să cureți fiecare colțișor al casei.
Fructe proaspete
Fructele sunt un magnet pentru energie pozitivă Poți să pui un coș cu fructe în sufragerie, acolo unde se mențin proaspete și unde le ai la îndemână pentru a le savura cu plăcere oricând dorești.
Plante
Când vine vorba de atragerea energiei pozitive, cele mai bune plante sunt: Busuiocul Iasomia, Orhideea, Menta, Bambusul, Rozmarinul, Crizantemele
Zugrăvire și renovări
O schimbare completă a aspectului locuinței poate fi cea mai bună modalitate de a alunga energiile negative.
Fumigație și aromaterapie
Aromele plăcute sunt liniștitoare și reîmprospătează atmosfera, ajutându-te să te relaxezi în perioadele stresante.

 

Lasă un comentariu