Mesaj pentru mama care nu mai e: Îți mulțumesc si te voi iubi mereu

Draga mama,
Chiar daca acum nu esti fizic langa mine, simt inca prezenta ta in fiecare zi. Mi-e dor de zambetul tau cald, de imbratisarile tale atat de pline de iubire si de sfaturile intelepte pe care le aveai mereu pregatite pentru mine. Cu fiecare moment care trece, imi amintesc tot mai mult de toate momentele frumoase pe care le-am impartasit impreuna si iti multumesc din suflet pentru toate amintirile minunate pe care mi le-ai daruit.
Nu exista cuvinte suficient de puternice pentru a-ti exprima cat de mult te iubesc si cat de mult imi lipsesti. Tu ai fost si vei ramane mereu lumina care mi-a calauzit pasii pe acest drum al vietii. Imi amintesc cu drag de momentele cand stateam impreuna, in linistea serii, si povesteam despre visele si aspiratiile noastre. Tu ai fost acea persoana care mi-a dat curajul sa cred in mine si sa ma lupt pentru ceea ce imi doresc.
In fiecare zi, ma straduiesc sa continui sa cresc si sa devin persoana de care tu ai fi mandra. Sper ca am reusit sa duc mai departe valorile si invataturile pe care mi le-ai insuflat cu atata dragoste. Fiecare reusita pe care o obtin este dedicata tie, mama mea iubita.
Chiar daca nu pot sa-ti vad zambetul sau sa-ti aud vocea, stiu ca esti mereu langa mine, ghidandu-ma si protejandu-ma de oriunde ai fi. Cu fiecare pas pe care-l fac, simt ca ma sustii neincetat si asta imi da puterea sa merg mai departe.
Te iubesc dincolo de cuvinte si iti multumesc pentru tot ceea ce ai fost pentru mine. Esti si vei fi mereu in inima mea, mama draga. Imi doresc doar sa pot avea un ultim moment alaturi de tine pentru a-ti spune cat de mult inseamni pentru mine.

Cu dragoste si recunostinta eterna,

[Tu]

Lasă un comentariu