Femeile puternice preferă să fie singure decât să-și piardă timpul cu oameni nepotriviți

Singurătatea îi sperie pe toți: cei curajoși, prudenți, puternici și slabi. Dar acesta nu este deloc un motiv pentru a rezista la tot felul de tâmpenii și a rămâne în relații toxice ani de zile. Femeile puternice își amintesc acest adevăr ca nimeni altul.
Adevărul este că își cunosc foarte bine propria valoare și sunt suficient de autosuficiente pentru a nu percepe singurătatea ca un dezastru complet în viață. Nu doar atât, au învățat chiar să se bucure și să profite de beneficiile sale. Apropo, ar fi frumos ca noi toți să le urmăm exemplul.
Femeile puternice sunt genul de oameni care nu ar permite nimănui să le folosească. Chiar dacă iubesc pe cineva foarte mult. Astfel de femei știu că au trăit bine și au făcut față tuturor dificultăților înainte de a se întâlni cu partenerul lor actual și, dacă el nu o apreciază, cu siguranță nu vor plânge toată noaptea în perna lor.
Și o astfel de filozofie nu este deloc o particularitate a femeilor puternice. Fiecare femeie o poate accepta dacă analizează cu atenție situația. Adevărul este că dacă astăzi nu-ți poți imagina viața fără o persoană dragă nu înseamnă deloc că, după despărțire, vei fi nefericită și deprimată. Solitudinea se găsește în singurătate, mai ales după o relație toxică și epuizantă.
Femeile puternice știu că viața noastră este prea scurtă pentru a-și petrece anii neprețuiți și chiar minute, pentru oameni care otrăvesc existența și le trag în jos. Ele sunt sigure că este mult mai rațional să petreci timpul fără o astfel de „greutate neprețuită”.

 

Lasă un comentariu