„Am pierdut dorința de a-i multumi pe cei care nu mă plac, de a-i iubi pe cei care nu mă iubesc si de a zâmbi la cei care nu vor sa-mi zâmbească.” Meryl Streep

„Nu mai intenționez să tolerez multe lucruri și nu pentru că am devenit arogantă, dar pentru că am ajuns la o anumită etapă a vieții – etapă, în care nu mai vreau să pierd timpul pentru lucrurile, care nu mă mai satisfac sau lucruri, care mă rănesc și îmi provoacă durere.
Nu voi mai tolera cinismul, critica excesivă și cerințele stricte de orice fel. Nu mai am dorința de a satisface pe cei cărora nu le plac, nici să-i iubesc pe cei, care nu mă iubesc și să le zâmbesc celora care nu-mi vor răspunde cu un zâmbet.
Am decis că nu voi mai dedica niciun minut, celor care mă mint și încearcă să mă manipuleze.
Am decis să nu mai exist în falsitate, ipocrizie, minciună și laude ieftine și nesincere.
Nu voi mai tolera oamenii inculți sau aroganți.
Nu am de gând să mă ocup de bârfe, nu suport conflictele și comparațiile.
Cred că lumea este diversă, că există multe contradicții, de aceea încerc să evit oamenii cu caracter dur, care nu se pot adapta împrejurărilor.
Disprețuiesc trădarea și infidelitatea în prietenie și în dragoste.
Nu mă voi înțelege cu cei, care nu sunt capabili să facă un compliment adevărat, care nu sunt capabili să încurajeze și să inspire pe nimeni cu propriile cuvinte, nu mă pot înțelege nici cu cei, care nu iubesc animalele. Exagerările mă plictisesc.
Și da, printre altele, nu voi mai tolera pe cei, care nu merită răbdarea mea.”

Meryl Steep.

 

Lasă un comentariu