Conversație cu o femeie inteligentă. Genial!

Într-o scurtă conversație, un bărbat întreabă o femeie
– Ce tip de bărbat cauți?
Ea rămase un moment tăcută, îl privi în ochi și îi zise:
– Vrei să știi într-adevăr?
El răspunse: Da!
Atunci ea începu să zică:
– Fiind femeie, sunt în poziția de a-i cere bărbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Plătesc facturile, mă ocup de casă, merg la supermarket, fac cumpărături și totul fără ajutorul unui bărbat… Îmi pun întrebarea: Ce poți tu să aduci în viața mea?
Bărbatul rămase privind. Gândea cu siguranță că este vorba de bani. Ea, știind ce gândește el, spuse:
– Nu mă refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care să lupte pentru perfecțiune în toate aspectele vieții.
El își încrucișă brațele, se așeză în fotoliu și privind-o îi ceru să explice mai în detaliu.
Ea zise:
„- Caut pe cineva care să lupte pentru perfecțiune mentală, pentru că am nevoie de cineva cu care să conversez și care să mă stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din punct de vedere mental. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca să înțeleagă prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca să mă încurajeze si să nu ma lase să cad. Caut pe cineva pe care să îl respect ca să pot să fiu “ascultătoare”. Nu pot să fiu așa cu cineva care nu poate să își rezolve singur problemele. Eu caut un bărbat care se poate ajuta pe sine însuși pentru a ne ajuta reciproc. Caut un bărbat care să înțeleagă că sexul are importanța lui într-un cuplu dar că nu determină existența cuplului care se vrea cu adevărat fericit. Și o femeie adevărată nu va accepta niciodată lângă ea un bărbat care este extraordinar … dar numai o oră ! Pentru simplul motiv că ziua are 24 de ore ! ”
Când termină se uită la el și îl văzu foarte derutat. El îi zise:
– Ceri mult…
Ea răspunse:
– Valorez mult!

Lasă un comentariu