Dacă iubiți cu adevărat, nu veți pleca, oricât de greu v-ar fi

Dragostea nu este întotdeauna ușoară.
1. Atunci când iubiți pe cineva, nu veți pleca după o ceartă minoră, deoarece nu vă plac dramele. Nu veți renunța la toate, hotărând că acum este timpul să vă despărțiți.
2. Când iubiți pe cineva, găsiți timp pentru a discuta. Îi permiteți să-și expună punctul de vedere. Iar apoi veți încerca să găsiți împreună diferite modalități de rezolvare a problemei.
3. Veți căuta un compromis. Îl vei căuta împreună. În loc să-i permiteți conflictului să vă distrugă relația, veți încerca s-o întăriți și mai mult.
4. Când iubiți pe cineva, luptați. Vă sacrificați ego-ul. Vă perfecționați. Și veți renunța la acea persoană doar după ce veți epuiza toate posibilitățile.
5. Nu veți considera niciodată că relația este una fără perspective, chiar dacă treceți prin niște situații de criză. Sunteți pregătiți ambii să faceți un efort pentru a vă îmbunătăți relația.
6. Când iubiți pe cineva, îi veți fi alături și la bine, și la rău. Nu veți dispărea atunci când este supărat sau deprimat, motivând că nu știți ce să-i spuneți și cum să-l ajutați. Nu-l veți lăsa singur dacă va fi bolnav.
7. Nu-l veți lăsa să sufere în singurătate, pentru că sunteți o echipă. Sunteți împreună. Sunteți împreună chiar dacă nu v-ați oficializat relația.
8. Când iubiți pe cineva, acceptați ideea că relația voastră nu va fi întotdeauna ușoară. Dragostea nu va fi întotdeauna ușoară. Nu vă puteți aștepta să vă petreceți tot restul vieții fără a avea și unele probleme. Acestea vor apărea, dar le veți putea depăși, dacă veți avea o relație sănătoasă și veți acționa împreună.
9. Când iubiți pe cineva, veți prefera să-i fiți mereu alături. Veți fi mereu împreună și veți încerca să rezolvați toate problemele, deoarece în doi viața este mai ușoară.
10. Când iubiți pe cineva, nu veți pleca atunci când lucrurile se vor complica. Veți face și mai multe eforturi. Veți deveni și mai puternici. Le veți depăși pe toate și veți fi fericiți.

 

Lasă un comentariu