5 lucruri pe care trebuie să ți le amintești atunci când totul îți merge prost

Privește mereu la ceea ce ai, nu la ceea ce ai pierdut. Și indiferent de cât de rău sau bine te simți, fii recunoscător pentru că ai parte de viață, căci mulți oameni luptă din răsputeri ca să și-o salveze.
1. În viața asta toate sunt trecătoare
Atunci când plouă, ești sigur că se va opri. Când este noapte, știi că va veni răsăritul. Atunci când ești rănit, fii sigur că rana se va vindeca. Nimic nu va dura la nesfârșit, deci dacă totul e bine, savurați asta, căci în curând se va sfârșit. Și dacă totul este rău, aveți puțină răbdare, că va trece și asta.
2. Îngrijorarea și vaietele nu schimbă nimic
Cei care se plâng cel mai mult câștigă cel mai puțin. În orice situație e mai bine să încerci să faci ceva și să suferi eșec, decât să rămâi pasiv crezând că ai de câștigat.
Nimic nu e terminat atunci când pierzi. Totul e terminat atunci când lași mâinile în jos.
3. Orice bătălie este un pas înainte
Nu confundați așteptarea cu răbdarea. Cea din urmă reprezintă capacitatea de a te stăpâni indiferent de factorii externi. De aceea nu vă creați așteptări deșarte, ci aveți răbdare pentru a obține rezultatele de care aveți nevoie.
4. Reacția negativă a altor oameni nu este problema dvs.
Gura lumii nu tace niciodată, indiferent de cât de bine sau rău îți faci treaba. Preocupați-vă de rezultate, nu de vorbele altora. Aceasta e calea sigură de a merge înainte și a te dezvolta.
5. Ceea ce trebuie să se întâmple, se va întâmpla
Iubiți viața, aveți încredere în intuiție, riscați, pierdeți și câștigați, căutați fericirea și prețuiți experiența. Viața este o cale lungă și nu are rost să te stresezi și să te îndoiești la tot pasul. Cu cât mai mult iei în seamă valurile vieții, cu atât mai mari șanse le oferi să te doboare.

Să vă fie de folos!

Lasă un comentariu