Când cineva se lasă în grija lui Dumnezeu, e pe mâini bune

„În adâncurile sufletului nostru, în mijlocul furtunilor și în clipele de greutate, luminează o credință neclintită că Dumnezeu nu ne lasă niciodată singuri. Ca o comoară ascunsă în sufletul fiecărui om, acest lucru  si anume că ‘Dumnezeu nu ne lasă la greu’ – emană o promisiune divină, o mângâiere și o forță care ne călăuzește în călătoria noastră pe acest pământ.
În momentele noastre cele mai întunecate, când inima noastră se simte copleșită de încercări și necazuri, este bine să ne reamintim că suntem înconjurati de o prezență divină care ne veghează. Dumnezeu este acolo, întinzându-ne mâna, ștergându-ne lacrimile și încurajându-ne să mergem mai departe.
Chiar dacă ne confruntăm cu provocări imense sau cu încercări aparent insurmontabile, putem avea încredere în faptul că Dumnezeu este mereu lângă noi. El ne dă putere și curaj, ne învăluie în dragostea Sa necondiționată și ne arată că niciodată nu suntem singuri.
Faptul că Dumnezeu nu ne lasă la greu nu înseamnă că viața noastră va fi lipsită de încercări sau suferințe, ci mai degrabă sugerează că nu suntem singuri în fața acestor provocări. Prin credință și încredere, putem simți prezența Sa alături de noi, inspirându-ne și dăruindu-ne o pace interioară care depășește înțelegerea noastră.
Așadar, atunci când simți că drumul este anevoios și greutățile îți apasă inima, amintește-ți că Dumnezeu este acolo. Nu te lasă singur în luptă, ci te susține cu iubirea Sa nesfârșită și cu puterea Sa divină. Prin credință și prin acceptarea acestei prezențe, vei descoperi că ești înconjurat de un sprijin inepuizabil, iar greul se va transpune într-o oportunitate de a crește, de a învăța și de a te transforma într-o ființă mai puternică și mai înțeleaptă.”

 

Lasă un comentariu