Cum să faci ca legea atracției să funcționeze și pentru tine

Legea atracției este ușor de folosit în avantajul tău. Iată principiile de acțiune:
1. Articulează clar dorințele.
Nu spune „vreau să mă îmbogățesc”, pentru că bogăția este un concept foarte vag, pentru cineva chiar și o mie de lei sunt bani mulți, ci „vreau să câștig cinci mii de lei pe lună”, spre exemplu.
2. Eliminați cuvântul „nu”.
Formularea trebuie să fie pozitivă. Pentru că dacă apare cuvântul „nu”, se dovedește că „pierzi” ceva. Formularea: “Nu vreau să pierd noile promoții” este greșită, trebuie să folosești „Voi ajunge să profit de promoțiile noi”.
3. Dorința nu ajută.
Trebuie să și acționezi. Dorințele sunt doar direcția energiei, dar realizarea necesită efort.
4. Verificați-vă dorințele.
De multe ori nu ne dorim ceva, dar alte persoane ne impun. Un exemplu foarte des întâlnit: unei persoane i se spune „să se căsătorească”, dar în adâncul ei nu își dorește asta. Și se pare că tot timpul „nu se adună”. Trebuie să verificați dacă doriți cu adevărat exact ceea ce cereți. Sau alții au decis pentru tine – normele societății, părinții, colegii, șefii, soții etc.
Și este, de asemenea, foarte important să credem că va funcționa. Necredința ucide eficiența. Dar vedeți singur: dacă ați reușit să „atrageți” lucruri negative, atunci de ce nu poate funcționa cu cele pozitive? Credința este o componentă foarte importantă a pregătirii pentru viitor.

Să vă fie de folos!

 

Lasă un comentariu