Ultimele cuvinte ale Louise Hay: „Eliberați-vă de gândurile negative!” – 10 gânduri ce vă vor face să reflectați asupra voastră

Louise Hay a părăsit această lume la vârsta de 90 de ani… Dar sfaturile sale înțelepte ne ajută în continuare.
1. Nu criticați. Încetați imediat să criticați. Critica nu va schimba pe nimeni niciodată. Nu vă criticați pe voi înșivă. Acceptați-vă așa cum sunteți.
2. Nu vă terorizați cu propriile gânduri. Acesta este un mod de viață teribil. Găsiți vreo imagine care vă place (eu am ales un trandafir galben) și uitați imediat de gânduri înfricoșătoare și îndreptați-vă atenția spre cele plăcute.
3. Fiți generoși, buni și răbdători. În primul rând cu voi înșivă. Fiți răbdători deoarece învățați un nou mod de gândire. Iubiți-vă pe voi înșivă.
4. Acceptați-vă gândurile. Dacă vă urâți pe voi înșivă, înseamnă că vă urâți și gândurile. Nu faceți acest lucru. Mai bine modificați-le.
5. Lăudați-vă. Critica distruge spiritul interior. Lauda îl întărește. Lăudați-vă cât mai des posibil.
6. Susțineți-vă pe voi înșivă. Găsiți modalități de a vă susține. Vorbiți cu prietenii și lăsați-i să vă ajute. Este firesc să le cereți ajutorul atunci când aveți nevoie.
7. Acceptați-vă și iubiți-vă imperfecțiunile. Fiți conștienți de faptul că le-ați creat singuri pentru a vă satisface unele necesități proprii. Acum căutați noi modalități pozitive de a vă satisface necesitățile. .
8. Aveți grijă de corpul vostru. Învățați să mâncați corect. Faceți exerciții fizice. Alegeți exercițiile care vă oferă satisfacție.
9. Utilizați oglinda. Priviți-vă mai des în ochi. Arătați-vă sentimentele de dragoste pentru voi înșivă. Când vă priviți în oglindă, încercați să vă iertați pe voi înșivă. Privind în oglindă, vorbiți cu părinții Dumneavoastră și iertați-i.
10. Faceți acest lucru chiar acum. Nu așteptați până când veți avea probleme, veți pierde în greutate, veți găsi un nou loc de muncă sau veți construi noi relații. Începeți chiar acum și faceți tot ceea ce depinde de Dumneavoastră.

Să vă fie de folos!

 

Lasă un comentariu