Ce înger te protejează conform zodiei tale

Se spune că toți avem câte un înger păzitor care ne veghează pașii prin viață, ferindu-ne de necazuri, probleme grave și lucruri neplăcute. Te-ai întrebat vreodată, însă, cine este arhanghelul zodiei tale? Nativii din horoscopul european sunt protejați de entități angelice. Verifică, mai jos, cine ți se potrivește.
Berbec – Ariel
Arhanghelul Ariel iubește primăvara, viața, energia, vitalitatea, precum nativul din zodia Berbec. Acest arhanghel petrece mult timp în natură și te ajută să-ți rezolvi cele mai mari probleme.
Taur – Chamuel
Nativul din zodia Taur este protejat de Chamuel, arhanghelul lucrurilor pierdute. Mândru, orgolios, pasionat de lux și opulență, reprezentantul acestei zodii de pământ are nevoie să fie ghidat de arhanghelul Chamuel, în zilele în care se simte debusolat și trebuie să-și adune puterile și speranțele pierdute.
Gemeni – Zadkiel
Arhanghelul Zadkiel, îngerul iertării, este cel atribuit nativului din zodia Gemeni. Personalitatea dublă a celor născuți sub acest semn de aer poate fi extrem de solicitantă, momente în care Zadkiel intervine pentru a-i face pe nativii din Gemeni să fie mai blânzi, înțelegători și iertători cu cei din jur.
Rac – Gabriel
Arhanghelul Gabriel, cel care a vestit venirea pe lume a lui Iisus Hristos, este arhanghelul ce-i veghează pe nativii din zodia Rac. Arhanghelul Gabriel este îngerul care aduce armonie, dragoste și bucurie în cămin, mai ales când este vorba despre copii.
Leu – Raziel
Probabil nu există combinație mai potrivită decât cea dintre excentricul nativ Leu și arhanghelul Raziel, îngerul celora ce iubesc să fie în lumina reflectoarelor. Reprezentanții zodiei Leu sunt extrovertiți, gălăgioși și mereu în centrul atenției, ghidați de Raziel, cel care le oferă energia pentru a fi mereu în toiul acțiunii.
Fecioară – Metatron
Nativul din zodia Fecioară este ghidat de către arhanghelul Metatron, cel care face ca energia negativă să dispară din viața oamenilor. Acesta te ajută să fii echilibrat, perseverent și să ai mai multă încredere în tine.
Balanță – Jophiel
Bine și rău, frumos și urât, dragoste și ură, toate fac parte din chintesența Balanței, ce-și caută veșnicul echilibru. Nativul acestei zodii de aer este protejat de arhanghelul Jophiel, călăuzitorul Feng Shui-ului și dătătorul de echilibru. Acest înger te ajută să îți găsești pacea și echilibrul emoțional, în orice situație.
Scorpion – Jeremiel
Veritabilă zodie de apă, Scorpionul este recunoscut pentru faptul că este paranoic, perfecționist și, câteodată, obsesiv. De aceea, acest nativ are nevoie de ajutorul arhanghelului Jeremiel, cel care alungă sentimentele negative și te ajută să găsești răspunsurile către misterele vieții.
Săgetător – Raguel
Nativul din zodia Săgetător este blând, bun, jovial și extrovertit. Adoră veselia și pacea, detestă conflictele, motiv pentru care îl are ca gardian pe arhanghelul Raguel, împăciuitorul îngerilor, cel care rezolvă toate conflictele celeste și lumești.
Capricorn – Azrael
Pragmaticul, realistul și scepticul nativ Capricorn este ghidat de arhanghelul Azrael, cunoscut drept Îngerul Morții, cel care veghează asupra oamenilor și îi călăuzește în drumul lor către Cealaltă Parte. Azrael îi reamintește nativului zodiei Capricorn că există mai mult decât ceea ce își închipuie el.
Vărsător – Uriel
Uriel, arhanghelul înțelepciunii și al deciziilor bune, este gardianul nativului Vărsător. Uriel este prezent pentru a-l ajuta pe reprezentantul zodiei de aer să fie isteț și să ia cele mai bune hotărâri, scoțându-i geniul la suprafață.
Pești – Sandalphon
Nativul din zodia Pești este un romantic incurabil, un artist prin definiție, motiv pentru care este îndrumat și protejat de Sandalphon, îngerul muzicii.

 

Lasă un comentariu