Cele mai importante lucruri despre Dumnezeu le-am învățat atunci când am simțit că sunt pe marginea prăpastiei

“Unii dintre voi sunteți chiar acum în mijlocul furtunii, în mijlocul agoniei, iar mesajul meu este să nu vă descurajați, să nu vă dați bătuți, pentru că aceasta are un rost.
Uneori Dumnezeu declanșează o furtună în viața voastră exact când vă așteptați mai puțin. Părea că totul este în regulă și deodată vine furtuna. Și uneori nimeni din jurul vostru nu-și dă seama că sunteți într-o furtună, nimeni din jurul vostru nu-și dă seama că sunteți îngroziți și de aceea, nimeni nu vă ajută.
Dumnezeu vă transmite prin mine să vă țineți tare, să rezistați, fiindcă furtuna va trece.
Și aș vrea să înțelegeți încă un lucru: nu voi ați declanșat furtuna, nu sunteți voi „vinovați” de apariția acestei furtuni, nu e vorba de faptul că ați fi greșit cu ceva, deci nu mai permiteți nimănui să vă spună că voi sunteți vinovați de ceea ce vi se întâmplă!
Furtunile se abat asupra tuturor, oameni aleși de Dumnezeu, oameni care cred în Dumnezeu și oameni care nu au niciun Dumnezeu, oameni care fac bine, oameni care fac rău, albi sau negri, slabi sau grași, bogați și săraci. Ce te-a făcut să crezi că exact tu vei fi scutit de furtuni, doar pentru că ai credință în Dumnezeu și că funcționezi în aliniere cu Dumnezeu?
Cele mai importante lucruri pe care le-am învățat despre Dumnezeu nu le-am învățat în vremurile bune și nu le-am învățat din Biblie, ci le-am învățat în atunci când am trecut prin diverse furtuni.
Cele mai importante lucruri despre Dumnezeu le-am învățat atunci când am simțit că sunt pe marginea prăpastiei, cât pe ce să mă prăbușesc în gol, când eram atât de bolnav că simțeam că voi muri, când eram atât de dărâmat, încât mă întrebam dacă voi mai supraviețui încă o zi.”

Lasă un comentariu