Urmează aceste 7 sfaturi pentru a fi fericită după 50 de ani. Aceste sfaturi le-a urmat și Regina Elisabeta II

Multă lume consideră 50 de ani o vârstă a bătrâneții, ceea ce este greșit.  După ce a împlinit 50 de ani, Regina Elisabeta a II-a a început să respecte aceste reguli, pe care ți le recomandăm și ție:
1. Renunță la diete
Dietele nu funcționează. Ele ne afectează starea de spirit și au un efect secundar invers: adăugarea și mai rapidă a a kilogramelor.
Pur și simplu alimentează-te corect și savurează din toate darurile naturii. Ține minte regula de aur: mai puține calorii – mai multe proteine!
2. Acceptă-ți încărunțirea
E absolut normal să vrei o schimbare de look și să-ți modifici culoarea părului, însă nu trebuie să faci acest pas doar pentru a-ți ascunde părul alb.
3. Fă ce e mai important chiar acum Nu amâna, revezi-ți prioritățile, reactualizează-ți visurile. Ele sunt foarte importante. A venit timpul să le îndeplinești!
4. Acceptă-ți greșelile
Nu mai ești o fetiță ca să te rușinezi de greșelile tale. Povestește-le prietenilor și celor dragi despre momentele în care ai călcat strâmb. Folosește autoironia și te vei simți mai ușurată.
5. Dedică-te propriei persoane
Copiii, nepoții, soțul – sunt oameni foarte importanți, de aceea tu încerci să faci totul ca să-i vezi fericiți. Relația voastră se bazează doar pe ceea ce oferi tu, ceea ce nu este corect. Oamenii apropiați se susțin reciproc în calea autorealizării. Ține minte că 50% din timpul tău, trebuie să ți-l acorzi ție.
6. Nu te gândi la ce cred alții
Reține: nu le poți face tuturor pe plac. Mai bine vezi ce spune conștiința ta și fii de acord cu ea, nu cu părerile altora. Atunci când vei înceta să-ți mai faci griji referitor la ce cred alții, atitudinea ta față de lume va fi mult mai binevoitoare.
7. Lipsa banilor nu este un motiv să nu faci nimic
Există oameni care într-adevăr nu au bani ca să trăiască și există oameni care folosesc plângerile că nu au bani pe post de justificare ca să nu facă nimic.

 

Lasă un comentariu