Cum vă avertizează pisica despre prezența energiei negative în casă

Pisica este una dintre cele mai misterioase creaturi de pe planeta noastră. Strămoșii onorau pisicile, cei din Evul Mediu se temeau de ele, iar în zilele noastre au devenit animale de companie. Magia unui ghem pufos ajunge cât pentru o grămadă de vrăjitori. Să fie oare acesta motivul pentru care tratăm pisicile în acest mod?
Este cunoscut faptul că pisicile protejează oamenii de spiritele rele și de corpurile astrale, în schimbul hranei și adăpostului, desigur. Ele rareori fac ceva fără vreun scop anume, e suficient să urmăriți animalul dumneavoastră de companie ca să observați, că orice loc nu și-ar alege, orice n-ar face, ea urmărește un scop bine definit, pe care doar ea uneori îl știe.
Așadar, care ar fi semnele care arată că pisica a sesizat prezența sau pătrunderea unei energii negative în locuință?
Simțind ceva, pisica examinează mult, determinând natura și pericolul energiei.
Ea poate intenționat să ocolească un anumit loc în casă sau, dimpotrivă, să-i acorde o atenție excesivă.
Pisica poate scoate, pe neașteptate acel sunet amenințător sau se poate zburli chiar față de stăpânul iubit, în caz că el a adus cu sine o energie negativă. Trebuie neapărat să faceți un duș și să spălați hainele. De asemenea, să verificați dacă nu ați adus cu dumneavoastră un lucru împrumutat sau un cadou din partea persoanei care vă dorește rău.
Dacă pisica a refuzat mâncarea sau jocurile obișnuite, ar trebui să vă puneți pe gânduri, dacă nu cumva în casă este un oaspete pe care nu-l place sau obiecte noi oferite de persoane cu gânduri rele.
Se mai întâmplă, că pisica pur și simplu pleacă de acasă. În unele cazuri, ea doar scoate cu ea energia negativă, iar în altele, ea pur și simplu nu rezistă spiritului negativ instalat în locuință. Dacă vi s-a întâmplat că pisica singură a părăsit casa, e nevoie de o curățenie energetică a întregii locuințe.
De fapt, chiar și casa nouă pisica o alege după un principiu bine cunoscut ei. Ar trebui să dați atenție faptului când și cum a ajuns pisica în familie. Poate că vreun membru al familiei era în pericol sau casa avea nevoie de o schimbare.
Deseori, femeile care au trecut printr-o despărțire dureroasă preferă să adopte o pisică sau un motan. Acest lucru se datorează faptului că pisicile simt foarte bine energia feminină, ele oferă mângâiere celor care au nevoie, dar pot și să muște fără niciun motiv, dacă stăpâna se gândește la trecutul dureros. Ar putea să vă pară că pisica are nevoie de atenție și face șotii, pe când, de fapt, tovarășul ei biped are nevoie de relaxare.
Este permis somnul împreună cu pisicile?

 

Lasă un comentariu