Fizica cuantică a demonstrat că gândurile ne influențează destinul

Oamenii de știință care studiază lumea cuantică afirmă: întreaga lume este energie.
Majoritatea persoanelor reacționează în același mod atunci când au vreo problemă: nervozitate, iritare, agresiune și negativitate. Persoana încearcă să lupte, resimțind rezistență în interiorul său. Dar este incorect să credem că nervozitatea ar putea îmbunătăți cumva situația.
Care este scopul negativității? Nu are nici un scop. Dimpotrivă nervozitatea și agresiunea provoacă și mai multă negativitate.
Este vorba despre legea fizicii cuantice: Întotdeauna! Întotdeauna! Veți obține, fără excepții, rezultatul pe care-l așteptați!
Dacă nu sunteți de acord cu acest punct de vedere, aveți 100% dreptate. Dar punctul Dumneavoastră de vedere vă aduce pace, claritate, bucurie? Vă ajută să depășiți cu ușurință toate obstacolele?
În fiecare moment facem o alegere. În fiecare secundă ne creăm propria realitate.
De fiecare dată când vi se întâmplă ceva ce nu doriți, puteți alege. Nimeriți în intersecția cuantică. Dacă v-ați înfuriat, ați ales drumul greșit, ați nimerit într-o lume rea.
Dacă vă place acolo, este în regulă. Dacă nu, spuneți-vă: Totul este bine. Și bun venit la realitate! Realitatea este întotdeauna bună și neutră. Doar gândurile noastre o colorează.
Când vă bucurați cu sinceritate de orice experiență, toate problemele Dumneavoastră se vor rezolva de la sine. Pare chiar neobișnuit, ne lipsește lupta. Dacă vă lipsește, luptați. Dar eu personal prefer pacea și armonia.

 

Lasă un comentariu