Grupa de sânge îți reflectă personalitatea. Află trăsăturile de personalitate dominante în funcție de grupa sanguină

În Japonia, au fost efectuate foarte multe cercetări privind personalitățile grupei de sânge. Tipurile de sânge sunt considerate un indicator important al personalității unui individ. Astfel, s-a descoperit că majoritatea oamenilor sunt A. Al doilea tip de sânge cel mai frecvent este B. Persoanele cu AB pozitiv sunt donatori de plasmă universali.
Iată cele 4 grupe majore de sânge și și trăsăturile lor de personalitate asociate. Vei fi surprins de cât de exacte sunt unele dintre acestea!
Persoanele cu grupa de sânge A. Iubitorii de pace
Sunt isteți, pasionați, sensibili și cooperanți. Sunt loiali, răbdători și iubesc pacea. Uneori, pot fi prea sensibili la diferite lucruri. De exemplu, le pasă mult de etichetă, precum și de standardele sociale. Nu le place să încalce regulile stabilite privind eticheta sau standardele sau regulile sociale stabilite.
Pe lângă cât de liniștiți sunt, pe atât sunt de încăpățânați și sunt ușor de stresat. Au niveluri ridicate de hormon al stresului cortizol, iar acest lucru le face intense. Nu le plac luptele și preferă să fie în armonie cu toată lumea și le place să lucreze în colaborare cu alții din comunitate. Au tendința de a se menține mai mult atunci când nu vor să-și împărtășească ideile sau opiniile.
Trăsături pozitive: conservatori, amabili, timizi, încăpățânați, atenți, compuși, politicoși, tensionați, retrași, de încredere, perfecționiști, sensibili, responsabili, blânzi, anxioși, politicoși
Trăsături negative: obsesivi, încăpățânați, fricoși și singuratici. Compatibilitate: se potrivesc cu A sau cu AB.
Persoanele cu grupa de sânge B. Creativii
Sunt renumiți pentru creativitatea lor. Ei iau deciziile foarte repede și nu sunt pricepuți să preia comenzi. Când se concentrează asupra a ceva, pun totul în acea activitate și este puțin probabil să se lase, chiar dacă obiectivul este irealizabil.
Au o dorință sau o dorință foarte puternică de a fi cei mai buni la tot ceea ce și-au propus să facă. Cu toate acestea, aceștia sunt săraci în multitasking și probabil că vor neglija alte sarcini importante. Ei tind să își pună accentul pe tot ce și-au propus în acest moment.
Trăsături pozitive: atenți, empatici, creativi, pasionali, iubitor de animale, optimiști, flexibili, curioși, buni prieteni.
Trăsături negative: uituci, iresponsabili și egoiști.
Persoanele cu grupa de sânge AB. Raționalii
Sunt oameni cu personalități considerate complicate și duble. De exemplu, pot fi încrezători la fel ca B și timizi ca A. Uneori, oamenii îi privesc ca având duble personalități. Este greu pentru un străin să decidă instantaneu ce personalitate au persoanele cu tip AB până când le vor cunoaște. Sunt cele mai rare din lume.
Trăsături pozitive: spontani, raționali, sociabil, empatici, carismatici, diplomați, egocentrici, logici, analitici, grijulii, sociabili.
Trăsături negative: critici, iresponsabili, indeciși, neiertători, timizi, „au două fețe”, egocentrici, vulnerabili, neiertători.
Persoanele cu grupa de sânge 0. Liderii
Sunt pasionali și îndrăzneți. De obicei, își stabilesc standarde înalte și fac tot ce pot pentru a le atinge. Au capacități excelente de conducere. Lucrurile mici nu îi preocupă, iar asta îi face să pară egoiști pentru persoanele din grupa sanguină A, de exemplu, care sunt excesiv de sensibile.
Acest tip este descris ca fiind responsabil, practic, regulat conștient și organizat. Ei sunt lideri excelenți și determinarea lor îi ajută să-și atingă obiectivele.
Trăsături pozitive: ambițioși, atletici, încredere în propria persoană, liderii naturali, optimiști, încrezători, pasionali, independenți.
Trăsături negative: aroganți, lipsiți de empatie, insensibili, nemiloși, nu sunt punctuali, geloși, insensibili, imprevizibili, nepunctuali.

 

Lasă un comentariu