Keanu Reeves împărtășește lumii un mesaj îndrăzneț și puternic: „Eu nu pot trai intr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usoare!”

„Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste prostituate, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite; o lume in care nu exista conceptul de onoare si demnitate, si te poti baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’. O lume in care femeile nu-si doresc copii, si barbatii nu-si doresc o familie. In care fraierii se cred superiori, se considera importanti stand la volanul unor masini care apartin de fapt parintilor lor si oricine are un pic de influenta incearca sa-ti demonstreze ca tu esti un nimeni”, a afirmat Keanu Reeves.
„O lume in care oamenii declara in mod fals ca ei cred in Dumnezeu, cand de fapt stau cu sticla de alcool in mana, lipsiti total de intelegerea religiei lor. Este o lume in care conceptul de gelozie este considerat rusinos, si modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce inseamna dragostea si pur si simplu sunt in cautarea unui simplu partener. O lume in care se arunca sume mari de bani pentru a-ti repara masina, la orice mica zgarietura, in timp ce ei sunt atat de saraci si considera ca o masina luxoasa ascunde acest lucru. O lume in care tinerii cheltuie banii parintilor pe bautura, pe cluburile de noapte, iar fetele se indragostesc de acesti fraieri.
Barbatii si femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea impreuna inseamna libertate de alegere, dar nu si pentru cei care aleg o cale diferita, pentru ca ei vor fi considerati inapoiati si despoti. Aleg calea mea, dar e pacat ca nu am gasit intelegere in oamenii pe care i-am pretuit mai presus de orice … ”, a completat starul.

 

Lasă un comentariu