Vezi des numerele 11, 22 și 33? Iată ce înseamnă

Te uiti la ceas la 11.22? Autobuzul cu care circuli are nr 33? Aceste nr iti apar mereu in fata ochilor?  Numerologii le numesc „Numerele principale”.
Iată ce înseamnă numerele principale.
Numărul maestru 11
Numărul destinului – foarte mult asociat cu intuiția, psihic și clarviziunea.
Numărul maestru 11 este o punte către subconștient; este un semn că trebuie să-ți dezvolți intuiția și să acorzi mai multă atenție sentimentelor tale. Părțile negative ale celor 11, legate de anxietate, stres și timiditate, sunt echilibrate de carisma și inspirația celor 2 (1+1=2).
Cu toate acestea, deoarece numărul 11 poartă energia stresului și a anxietății, trebuie să se concentreze pe obiective cu adevărat specifice. Puterile sale sunt incomensurabile, dar pot fi și autodistructive dacă nu sunt canalizate corespunzător.
Numărul maestru 22
Numărul maestru 22 în cel mai puternic dintre numere, iar numele său – „maestrul constructor” – spune totul. Este cel care ia acțiune, cel care face printre numere, capabil să transforme visele în realitate. Majoritatea oamenilor de succes au 22 în topurile lor de numerologie.
Acest număr poartă calitățile intuitive ale lui 11, dar se află și sub influența lui 4 (2+2), care este asociat cu o abordare fundamentată și științifică.
Cu toate acestea, dezavantajul lui 22 este că uneori nu își ridică potențialul. Poartă energia leadershipului și a încrederii, dar trebuie direcționat în mod corect. Dacă aveți un 22 în diagrama de numerologie, nu vă aplicați prea multă presiune. Privește în jur și realizează potențialul tău și oportunitățile nelimitate care se află în fața ta.
Numărul maestru 33
Numărul maestru 33 are o influență atât de mare. Este o combinație de 11 și 22 și reprezintă un amestec de intuiție și vise, luate la un cu totul alt nivel. Se numește „Profesorul Maestru” și poartă energia înțelegerii înainte de comunicare.
Oamenii cu un 33 puternic în topurile lor de numerologie sunt cu adevărat inteligenți, educați și cunoscători. Cu toate acestea, nu îi veți vedea niciodată impunând o idee sau o credință înainte de a-și clarifica faptele.
Numerologii consideră numerele principale ca fiind foarte puternice și ar trebui și noi. Energia pe care o poartă este incomensurabilă, deoarece 11, 22 și 33 creează triunghiul iluminării.

Lasă un comentariu