Nu ignora mesajele de la îngerul tău păzitor. Află cum le poți simți prezența

Mesajele îngerilor pot lua diverse forme și pot fi interpretate în moduri diferite, în funcție de credințele și experiențele fiecărei persoane. Ele pot fi transmise prin intermediul gândurilor, intuiției, viselor, semnelor și sincronicităților.
Îngerii vă pot transmite mesaje prin cele cinci simțuri ale mirosului, sunetului, văzului, gustului și senzației sau atingerii.
Miros
Îngerii vă vor folosi simțul mirosului pentru a vă anunța că sunt în preajmă. Unii oameni vor observa un anumit trimis atunci când un înger este în jurul lor, cum ar fi trandafiri sau un parfum plăcut similar care pare să vină de nicăieri.
Este posibil să observați un miros care vă amintește de cineva, cum ar fi un anumit parfum sau gătit alimente. Aceste mirosuri sunt adesea un indiciu al celor dragi și al ghidurilor noastre spirituale, deoarece anumite mirosuri ne amintesc de ele.
Sunet
Îngerii trimit adesea semne prin simțul tău al auzului. Cineva care spune ceva care pare să răspundă unei rugăciuni, un cântec de la radio care se leagă în mod ciudat de ceea ce te-ai gândit, sau o voce sau o șoaptă fără trup sunt toate semne ale îngerilor.
Este posibil să auziți, de asemenea, un zgomot ușor sau un bâzâit în ureche, care este un apel din partea îngerilor de a vă acorda atenție căii vieții tale sau de a fi în căutarea semnelor.
Vedere
Îngerii și semnele îngerilor îți pot apărea prin simțul văzului. În afară de a vedea alte tipuri de semne, este posibil să vedeți sclipiri strălucitoare de lumină sau culoare. Aceste fulgerări sunt îngeri în jurul tău și apar de obicei ca alb, albastru, violet sau indigo, în funcție de înger.
Dacă văd o siluetă în colțul ochiului, atunci când nu este nimeni acolo, poate fi un înger care veghează asupra ta.
Vederea, ca și auzul, este un alt semn care poate fi confundat cu o afecțiune medicală, așa că dacă vedeți lucruri, în special sclipiri de lumină care par anormale, dureroase sau care sunt altceva decât reconfortante și pașnice, cereți medicului dumneavoastră să se asigure că nimic nu este în neregulă.
Gusturi
Un gust dulce în gură, care vine de nicăieri, poate fi, de asemenea, un mod în care îngerii te anunță că sunt în jurul tău.
Figurină cu un înger copilaresc cu brațele în jurul unui copil care citește o carte. Semnele îngerilor pot veni prin oricare dintre cele cinci simțuri psihice ale noastre.
În schimb, un gust amar sau neplăcut în gură poate fi un semn de avertizare din partea îngerilor. Dacă se întâmplă acest lucru, fiți atenți la cine sau la ce vă aflați în preajmă sau la ce vă gândiți, poate fi ceva sau cineva pe care doriți să îl evitați.
Senzație/Atingere
Simțul tău tactil este, de asemenea, o modalitate obișnuită pentru îngeri de a te anunța că sunt cu tine.
S-ar putea să vă faceți pielea de găină. Simți o briză trecând pe lângă tine când aerul este liniştit. Este posibil să simțiți o senzație plăcută de furnicături în corp sau să vă simțiți „un frison”. Este posibil să simți chiar atingerea mâinii unui înger pe brațul sau pe umăr. O atingere ușoară ca o pană care vă mângâie fața, brațul sau spatele. Sau poți simți că corpul tău este înfășurat în brațele și/sau aripile îmbrățișării unui înger.
Gânduri și emoții:
Propriile tale gânduri și sentimente te vor face să știi că îngerii comunică cu tine. Este posibil să aveți un gând ca răspuns la o întrebare. Sau te poți simți fericit sau trist ca răspuns la o decizie pe care încerci să o iei.
Deoarece avem tendința de a presupune că gândurile și sentimentele noastre vin din propria noastră minte, este ușor să respingem aceste mesaje îngerilor.
Fiți atenți la ceea ce gândiți și simțiți atunci când cereți ajutor îngerilor, deoarece există șanse foarte mari că așa veți primi răspunsul. Mai ales când ajungi la forme mai avansate de comunicare cu îngerii.

Lasă un comentariu