5 lucruri pentru care trebuie să te ierți

Iertarea pe tine însuți te poate elibera cu adevărat. Gândește-te bine: relația pe care o avem cu noi înșine este relația noastră principală. Oriunde mergem, indiferent cu cine suntem, NOI suntem propriii noștri însoțitori constanti.
Iată 5 lucruri comune pentru care să te ierți:
1. Oportunitățile din viață de care nu le-ai profitat.
Viața este cea mai mare sală de clasă dintre toate . Nu te pedepsi pentru că nu știi ceea ce nu erai pregătit să știi încă.
2. Cum ți-ai tratat părinții când erai un tânăr si „știai totul”.
Fie că a fost când erai adolescent, la 20 de ani sau chiar ieri. Ești un adult când poți recunoaște că îți pare rău pentru durerea pe care ai provocat-o. Niciodată nu este prea târziu să spui „ îmi pare rău ”. Dacă ești o persoană care are multe de ce să-și pară rău, gândește-te la modalități de a remedia.
3. Iartă-te pentru toate lucrurile pe care nu te pricepi să le faci
Nu contează cât de inteligent, talentat, muncitor sau angajat ești. Cu toții avem lucruri care pur și simplu nu sunt în structura noastră genetică! Onorează-te pentru toate talentele, abilitățile și realizările pe care le ai.
4. Momentele în care ai făcut chestii negative
Doar faptul că recunoașteți acest lucru acum demonstrează cât de departe ați ajuns . Repară-le si iartă-te.
5. Având pe cineva în viața ta, pur și simplu nu ai putut să-l iubești așa cum merita să fie iubit.
El sau ea ar fi putut fi un partener romantic, un copil sau un membru al familiei în creștere. Onorează acea persoană și pe tine însuți învățând din trecut, astfel încât să poți face mai bine acum și în viitor.

 

Lasă un comentariu